25K ₺ Kadar Araç Tavsiyesi
-
bugun dayının teki geldi 99 model ford sedan kasa bi şey 17k istiyodu
-
Nespace bunu yazdı
1986 otomatik 230e mercedes bakıyorum ben de o fiyatlara biraz daha yukarsına
Bi tanıdıkta 82 model otomatik var düşünürsen sordurayım.
-
mkyb bunu yazdınoname bunu yazdı
Cherry diye bir marka varmış.
Nasıl bilirsiniz?
Hiç bulaşma. Çin malıdır. Şasesi ayrı dandik içi ayrı dandik. İç plastik aksamı atık plastikten dönüşüm herhalde çok kötü kokuyor tüm arabalarında.
Git Hindistan malı Tata al daha iyi. En azından Mazda motor var kaputun altında.
Not : Tata konusunda ciddiyim. Anladığım kadarıyla ilk araban olacak. Vura vura şoförlüğü öğrenirsin.
şöförlükte sıkıntı yok kendime kefilim. sadece bütçeye uygun en sağlam modeli bulabilmek istiyorum :D
-
-
-
noname bunu yazdı
Nasıl bilirsiniz?
Chery herşeyi ile çin malı bir araç ve eninde sonunda sahibini üzecek türde kalitesiz ama Geely öyle değil toyota motoru kullanıyor ama bu pek bilinmiyor. Genel olarak ülkemizdeki geely modelleri için hyundai kalitesinde bir araç diyebiliriz ama malesef ülkemizde chery daha çok sattı ve onların kalitesizliği yüzünden geely gölgede kaldı.
Halen ülkemizde pek bilinmiyor ama Geely firması kısa sürede işleri iyice ilerletip Volvo yu komple satın aldı ve yeni ürettiği araçları da volvo kıvamında geliştirmeye başladı ama yeni modeller hem ucuz hemde kaliteli olmasına rağmen ülkemize getirilmiyor, anca rus videolarını izlemek ile yetiniyoruz :)
https://www.youtube.com/watch?v=bs6c2WlTkqo -
noname bunu yazdı
Rover deyince 4x4 range rover canlanıyor gözümde. Colt ise daha önce hiç duymadığım bir marka/model. Birer link verebilir misiniz tam olarak hangileri bu ikisi 😄
@mkyb hacım sen niye/nasıl her konuda böyle derinlemesine bilgi sahibisin, helal olsun valla. Bi youtube röportajında hayat hikayeni dinlemek isterim :D 😄
Otopark-otoyıkama işindeyim. Büyük otellerin otopark işini aldım. Lamborghini'den tut Şahin'e kadar akşama kadar muhatap olmadığım araba yok. Sahipleriyle falan muhabbet ediyoruz çoğu zaman araçlar hakkında. Oradan bilgi ve birikim var.
-
samaccc bunu yazdı
canlı müzayede :)
Bu açık arttırma olayında bizim bir müşteride batan rent a car firmasının açık arttırmasına giriyor. Neyse bu ilk defa girmiş böyle bir ortama. Bir araba çıkıyor satışa bu öylesine kaldırıyor elini ama araba onda kalıyor. :) Yok mokda diyemiyor aracı sadece fotoğrafından almış oluyor. Gerçi yinede karlı. Piyasasına göre 15-16 bin lira ucuza geldi araba. Citroen Cactus.
-
Klimalı Golf 3 :)
-
LhaNeT bunu yazdınoname bunu yazdı
Nasıl bilirsiniz?
Chery herşeyi ile çin malı bir araç ve eninde sonunda sahibini üzecek türde kalitesiz ama Geely öyle değil toyota motoru kullanıyor ama bu pek bilinmiyor. Genel olarak ülkemizdeki geely modelleri için hyundai kalitesinde bir araç diyebiliriz ama malesef ülkemizde chery daha çok sattı ve onların kalitesizliği yüzünden geely gölgede kaldı.
Halen ülkemizde pek bilinmiyor ama Geely firması kısa sürede işleri iyice ilerletip Volvo yu komple satın aldı ve yeni ürettiği araçları da volvo kıvamında geliştirmeye başladı ama yeni modeller hem ucuz hemde kaliteli olmasına rağmen ülkemize getirilmiyor, anca rus videolarını izlemek ile yetiniyoruz :)
https://www.youtube.com/watch?v=bs6c2WlTkqogeely hep almak istedim fakat hep korkuttular ustalar bi ara piç param olunca alayım