26 Mayıs Günü Dünya Ya Gök Taşı Çarpacakmış...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ya düserse :p
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu yalan haber değil gerçek olan bişey.. hepiniz atıonuz bakalım gerçekten düşerse ne yapacaksınız merak ediorum yanınızda olmak isterdim...

şimdi o büyüklükte bi göktaşı düşerse Türkiyeyi Gök taşının etkileri çok fazla etkilemez ama.. ondan sonra olacak çok yakından ilgilendirir.. buzullar erirse hepimiz yarrağı kökten yeriz.. : )) hepimiz sular altında kalırız kıyamet koptu demektir zaten.. göktaşı dünyaya çarptıgı an yapacagım ilk iş yüzümü secdeye vermek bidaha kalkmamak olur : )) sizde yapsanız iyi olur çünkü dünyadaki faliyetlerimizin orada çok fazla geçereli olacağını zannetmiyorum...

bu olayın gerçekleşme olayı çok yüksek Bir sürü filmler çıkıyor bunun hakkında.. Buz Devri vs vs .. böyle konuları nerden bulacaklar yoksa??

Nasa falan diosunuz ama.. geçen yanlış hatırlamıyorsam bi yerde okududum habere göre.. göktaşının o kadar büyükmüş kü uydulardaki silahlar bile durduramıyormuş :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Atın ölümü arpadan olsun...

ama eğer o göktaşı düşmezse bu haberi yayanın götüne göktaşı girsin !

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    Dünya ya gök taşı çarpacakmış ((AYNI HABERİ BENDE OKUDUM AMA SEN YANLIS OKUMUSSUN O BİLİM ADAMININ ANaSINI S... CEKLERMİS O TARİHTEE)):)) nerden biliyomuss o bilim adamı
    YAA böle seylere inanmayın ßir deli yalan atıyo 10 tane akıllıyı kandırıyo :)))

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bizden uzak ABD ye yakın olsun :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    okadar gunah islemeyindedik basimiza tasyagacak dedik bak geliyor iste

tasi masi bilmemde kiyamet gercektende yaklasti

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can_aksoy
    can_aksoy's avatar
    Erkek
    HERKES LÜTFEN OKUSUN: a.q bi rüya gördüm bi gün sabah kalkıyom camdan bi bakıyom bi gezegen (dünya kadar) dünyaya yaklaşıyo yanında da kara meteorlar var ben bağrıyorum ama sesim çıkmıyo yemin ederim gördüm ölüceeeeeez :*(

gökten üç elma düşmüş tabi gökten düştükleri için atmosferde erimişler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suc_ve_ceza
    suc_ve_ceza's avatar
    Erkek
    ya olursa olabilir kardeşlerim kıyamet alametleri bunlar bınalar yukselecek dıye bı soz vardır olabılır ama ılla 26 mayısda olcagı kesın degıldır bence:S

Ben Size BeLkİ SevMeyi ÖğrEtEmEm AmA SizDe BaNa UnUtMaYı ÖğReTeMezSiNiZ!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Mış 'lı miş'li cümlelerle işimiz olmaz :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crypto
    crypto's avatar
    Erkek
    NASA: ''ÇARPACAĞI İDDİALARI ASILSIZ''

Bu arada Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) yetkilileri, kuyrukluyıldızdan kopacak hiçbir parçanın Dünya'ya çarpmayacağını, tsunami ya da toplu ölümlere neden olmayacağını açıklayarak, bazı internet sitelerinde bir süredir 25 Mayıs'ta Dünya'ya bir gökcisminin çarpacağı yolundaki iddiaların asılsız olduğunu bildirdiler.

NASA sözcüsü Grey Hautaluoma, Space.com sitesine yaptığı açıklamada, gökbilimcilerin 75 yıldan fazladır gözlemledikleri bu kuyrukluyıldızın hiçbir buzul parçasının Dünya'ya 8,8 milyon km uzaklıktan fazla yaklaşmayacağını belirterek, bunun Dünya ile Ay arasındaki uzaklığın 20 katı olduğunun altını çizdi.

NASA'nın Yakın Dünya Cisim Program Ofisi yöneticisi Donald Yeomans da, 73P Schwassmann-Wachmann 3 kuyrukluyıldızını çok yakından izlediklerini belirterek, bu gökcisminin ne Dünya'daki insanlar, ne de Uluslararası Uzay İstasyonu (UUİ) için tehlike yaratacak derecede Dünya'ya yaklaşacağını vurguladı.

NASA, kuyrukluyıldızın başlıca büyük parçasının, Dünya'ya en çok 11,7 milyon km uzaklığa dek yaklaşacağını, amatör gökbilimcilerin küçük teleskoplarla bu kuyrukluyıldız parçasını gözlemleyebileceklerini bildirdi.

SW 3'ü ilk kez Alman astronomlar Arnold Schwassmann ve Arno Arthur Wachmann, asteroidleri incelerken keşfetmişlerdi. Göreli olarak kısa yörünge süresi olan buzul gökcismi SW 3, 1979'a kadar görülmemiş ve 1985'teki geçişi sırasında kaybolmuştu.

Kuyrukluyıldızın Dünya'ya en çok 24 Mayıs günü yaklaşacağını belirten gökbilimciler, amatör astronomların bu harika gökyüzü gösterisini kaçırmamalarını öneriyorlar.
Toplam Hit: 8928 Toplam Mesaj: 64