27 Bin Tl Lik Geri Ödemesiz Kredi İçin Proje Fikirleriniz
-
ben akraba eş dost dışında başka kimselere vereceklerini sanmıyorum o krediyi :)
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------
ben akraba eş dost dışında başka kimselere vereceklerini sanmıyorum o krediyi :)
-----------------------------Kosgeb bu isi adam gibi yapiyor bence. Adam gibi bir proje bul, vermezlerse birlikte sovelim.
Sanmak cok hatali bir kelime.
-
necroshine bunu yazdı:
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------Kosgeb bu isi adam gibi yapiyor bence. Adam gibi bir proje bul, vermezlerse birlikte sovelim.
Sanmak cok hatali bir kelime.
-----------------------------Adam haklı!
-
girişimci arkadaşlara proje konusunda yardımcı olmaya çalısırım. az da olsa proje konusunda bilgim var. hiç bilgisi olmayan arkadaşlar, Hayallerindeki 27.000.00 tl bütçeli meslek grubunu belirlesin bana pm atsın devamını getiririz elimizden geldiğince.
-
sanırım işkur veriyordu ama o olaydada çok dalavere dönüyor gerçekten hak edenler alamıyor. bu olayda da siyasi olay döndüğünü düşünmekteyim
-
hoca iyi bi fikir bulursanız dikkat edin'de fikrinizi çalmasınlar :)
-
harbiden fikri olup hiye 27000 alıcak adamın buraya yazmasını nasıl bekliyorsun.
bak ben bu mantıkla sen buraya konu açtığına göre seni n fikrinin tutmayacağını şimdiden söyleyeyim
-
millet ben de o krediden var, istediğim zaman alabilirim, aslında fikrimde var,da ailem izin vermiyor iş kurmama
bakınız http://www.tahribat.com/Forum-Kosgeb-Destegim-Var-Ortak-Ariyorum-123184/
-
vatandaş niye bu proje için fikrini saklıyor anlamıyorum :)
bakın. işiniz yoksa ve benim 27.000.00 tl. param olsaydı şu işi yapardım diyebileceğiniz okadar çok iş var ki bunlar sadece sizin yapacağız ve sizden bi başkasının yapmaması gereken bir iş falan değil :)
berber dükkanı açın. dükkan kirası + koltuk + ayna + gerekli tarak makas v.s ücretlendirmesini yapın. projeyi hazırlarken de ne için bu mesleği seçtiğiniz konusunda biraz edebiyat parçalayın ama hazırlarken belli düzene göre hazırlanması gerekiyor düz yazı gibi yazmayacaksın.
aynı şekilde sanayide bi oto bakım yeri açın yada oto rot balans ayar yeri açın bunun için para isteyin
yada benim bi butik dükkanım olsa iyi iş yaparım diyosanız butik üzerine yoğunlaşın.
yada hiç bişey aklınıza gelmiyorsa çıkın çarşıya etrafınıza bakın :)
-
fikrim olsa niye sana söyleyeyim :|