folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 27 Ülke Türk"Ü Hala Öcü Gösteriyor!!!

27 Ülke Türk"Ü Hala Öcü Gösteriyor!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    yuh be la biz nemişiz tutuğumuza atlıyoz:D

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    esas bunları yayımlayan bizi böle gösterenlere o sözde yaptıklarımız yapsak ne güsel olur :@

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kendileri ne kadar namussuz olduklarını bilmiyorlar heralde yaptıkları işgaller yeterli:

ecdad zamanında iyi ders vermiş bunlara kuyruk acısı çekmekteler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    İşte türk milleti :) sikmeyip severse böle olur.Zamanında bunları gercekten bunlara yapacaktın hepsinin anasını s*kecektin o zaman bak nasıl seni anlatıyolardı.Zamanında atilla bunları bi güzel s*kti sahidende adamlar destanlarına atillayı ekliyolar , Atilla üzerine film çekiyo :) demekki s*ken sevilirmiş.

Bunları görüpte Türk Gençliği olarak gözümüz açılmalı artık yardım etmeyi bırakıp ezileni birkezdaha biz ezmeliyiz :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek
    Bu dünyada bir MİLLET VARSA oda TÜRK milletidir...Türke laf söylemek için türkten daha şerefli ve namuslu bir tarihe sahip olmak gerekir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACEVENTURA
    ACEVENTURA's avatar
    Erkek
    kendi yaptıklarını bizim üstümüze atıyorlar

H.T.M.L How To Meet Ladies
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    amk keske bu denenleri yapsaydık o zaman simdiye ne yunan ne ermeni kalırdı

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

yapanların ellerine s.klerine sağlık iyi yapmışlar rahat durmamışlar ki yapmış bizimkilerde .ilişmeyin bize .şu avrupa devletleri içinde tek sevdiğim italyadır.onlarda zaten türklere benzior araştırma yapılmış zaten italyanlar türk soyundan geliomuş inanmadım ama olabilirde. zamanında iyi s.kmişiz demek ki şimdi kuyruk acısı çekiyorlar. korkun bizden

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek
    TÜRK Ü öcu gosterene bnde yarr**mı gosterırım am.k cockları

Hayat Bizi 61 kenara...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    skme kadar aq hiç takmıorum pezevnkler istedikleri kadar göstersinler türkler türklere yeter başkalarını sikm :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 3826 Toplam Mesaj: 25