27 Yıl Sonra Tabutta Dönecek
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------alicem bunu yazdı:
zamanında bu insanlarda ülkeye faydalı olabilecekken dış güçler tarafından yönlendirilmiş ve zarar verilmesine neden olmuştur.Ruhu şad olsun
-----------------------------dış güçler ?
-----------------------------aynen bende orda kaldım neredeki dış güçler :P
-----------------------------o dönem savundukları fikirler modaydı, inandıkları şeyler dısarıdan gelmiş ideolojilerin azıcık mutasyona ugramış hali gibiydi, romantizm katarak körü körüne inandılar yazık oldu hepsine...
yani bizim kendi insanımız tarafından topluma kazandırılmış bi zihniyet degil belki arkadaş onu kastetmiş olabilir
-
Söylemek gerekirse Ülkücüyüm, benim Sedat Peker'im, Abdullah Çatlı'm sizin Deniz Gezmiş'iniz kadar değerlidir benim için...
Ama şunu söylemem gerekir. Deniz Gezmiş ve arkadaşları, vatan sever insanlardı amaçları, gayeleri ezilen insanların sesiydi. Birileri onları kullandılar. Vatani duygularını sömürdüler ve piyon olarak kullanıldılar, onları kullananlar bu ülkeyi darbeye, iç savaşa, gerilemeye, kaos'a sürüklediler.
Umarım bu senaryolar tekrar doğmaz. Birileri bunu tekrar çıkarmak için uğraşıyor ve bizlerde AKP'li MHP'li CHP'li kavgası yaparak ekmeklerine yağ sürüyorüz. Sevgiler
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Söylemek gerekirse Ülkücüyüm, benim Sedat Peker'im, Abdullah Çatlı'm sizin Deniz Gezmiş'iniz kadar değerlidir benim için...
Ama şunu söylemem gerekir. Deniz Gezmiş ve arkadaşları, vatan sever insanlardı amaçları, gayeleri ezilen insanların sesiydi. Birileri onları kullandılar. Vatani duygularını sömürdüler ve piyon olarak kullanıldılar, onları kullananlar bu ülkeyi darbeye, iç savaşa, gerilemeye, kaos'a sürüklediler.
Umarım bu senaryolar tekrar doğmaz. Birileri bunu tekrar çıkarmak için uğraşıyor ve bizlerde AKP'li MHP'li CHP'li kavgası yaparak ekmeklerine yağ sürüyorüz. Sevgiler
-----------------------------bizler akpli chpli mhpli kavgası yapamayız çünkü kavga yapmak için savunulacak bir lider gerekir. buda şimdiki liderlerde zerre kadar yok. bir Bülent ECEVİT için canımı verebilirdim ama bir Deniz Baykal için asla.. sorunda burdan kaynaklanıyor galiba.. ha bu ülkede bişey olmak için kavgamı etmek gerekiyor bence hayır ama o zamanlar uğrunda kavga edilecek insanlar ve birileri uğruna hayatını hebaa eden insanlar varmış dostum.
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Söylemek gerekirse Ülkücüyüm, benim Sedat Peker'im, Abdullah Çatlı'm sizin Deniz Gezmiş'iniz kadar değerlidir benim için...
Sedat peker kim ki. Bu adamı birisi bana anlatsınAbdullah çatlı tamam da sedat peker kim. Ne yapmış bu adam. Bi anlatın da aydınlatın beni
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------mr66tr bunu yazdı:
Türk askeri ile silahlı çatışmaya girmesi affedilmez.
-----------------------------Karşındaki adam canını almaya çalısıyorsa, kim olduguna bakmazsın
-----------------------------Eski anarşistler şimdi kahraman olarak gösterilmeye çalışıyor ne güzel!!!
Bunların DTPli şerefsiz terörist pkklılardan farkı yok, aynı b.k sadece rengi değişik!
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Sedat peker kim ki. Bu adamı birisi bana anlatsın
Abdullah çatlı tamam da sedat peker kim. Ne yapmış bu adam. Bi anlatın da aydınlatın beni
-----------------------------hani sedat peker diyorya "ben tertemiz bir insan değilim ben çok kirli bir insanda değilim." işin aslı kendi bile bilmiyor ne olduğu. lider diye oturtmuşlar oraya.. :)