folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 27 Yıl Sonra Tabutta Dönecek

27 Yıl Sonra Tabutta Dönecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------
    NowalgiN bunu yazdı:

alicem bunu yazdı:
    zamanında bu insanlarda ülkeye faydalı olabilecekken dış güçler tarafından yönlendirilmiş ve zarar verilmesine neden olmuştur.Ruhu şad olsun

dış güçler ?

aynen bende orda kaldım neredeki dış güçler :P 

o dönem savundukları fikirler modaydı, inandıkları şeyler dısarıdan gelmiş ideolojilerin azıcık mutasyona ugramış hali gibiydi, romantizm katarak körü körüne inandılar yazık oldu hepsine...

yani bizim kendi insanımız tarafından topluma kazandırılmış bi zihniyet degil belki arkadaş onu kastetmiş olabilir

:) mutluyum, huzurluyum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Söylemek gerekirse Ülkücüyüm, benim Sedat Peker'im, Abdullah Çatlı'm sizin Deniz Gezmiş'iniz kadar değerlidir benim için...

Ama şunu söylemem gerekir. Deniz Gezmiş ve arkadaşları, vatan sever insanlardı amaçları, gayeleri ezilen insanların sesiydi. Birileri onları kullandılar. Vatani duygularını sömürdüler ve piyon olarak kullanıldılar, onları kullananlar bu ülkeyi darbeye, iç savaşa, gerilemeye, kaos'a sürüklediler.

Umarım bu senaryolar tekrar doğmaz. Birileri bunu tekrar çıkarmak için uğraşıyor ve bizlerde AKP'li MHP'li CHP'li kavgası yaparak ekmeklerine yağ sürüyorüz. Sevgiler

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

FAYDALI bunu yazdı:

Söylemek gerekirse Ülkücüyüm, benim Sedat Peker'im, Abdullah Çatlı'm sizin Deniz Gezmiş'iniz kadar değerlidir benim için...

Ama şunu söylemem gerekir. Deniz Gezmiş ve arkadaşları, vatan sever insanlardı amaçları, gayeleri ezilen insanların sesiydi. Birileri onları kullandılar. Vatani duygularını sömürdüler ve piyon olarak kullanıldılar, onları kullananlar bu ülkeyi darbeye, iç savaşa, gerilemeye, kaos'a sürüklediler.

Umarım bu senaryolar tekrar doğmaz. Birileri bunu tekrar çıkarmak için uğraşıyor ve bizlerde AKP'li MHP'li CHP'li kavgası yaparak ekmeklerine yağ sürüyorüz. Sevgiler

bizler akpli chpli mhpli kavgası yapamayız çünkü kavga yapmak için savunulacak bir lider gerekir. buda şimdiki liderlerde zerre kadar yok. bir Bülent ECEVİT için canımı verebilirdim ama bir Deniz Baykal için asla.. sorunda burdan kaynaklanıyor galiba.. ha bu ülkede bişey olmak için kavgamı etmek gerekiyor bence hayır ama o zamanlar uğrunda kavga edilecek insanlar ve birileri uğruna hayatını hebaa eden insanlar varmış dostum.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

FAYDALI bunu yazdı:

Sedat peker kim ki. Bu adamı birisi bana anlatsın

Abdullah çatlı tamam da sedat peker kim. Ne yapmış bu adam. Bi anlatın da aydınlatın beni

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:

mr66tr bunu yazdı:
    Türk askeri ile silahlı çatışmaya girmesi affedilmez.

Karşındaki adam canını almaya çalısıyorsa, kim olduguna bakmazsın 

Eski anarşistler şimdi kahraman olarak gösterilmeye çalışıyor ne güzel!!! 

Bunların DTPli şerefsiz terörist pkklılardan farkı yok, aynı b.k sadece rengi değişik!

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:

Sedat peker kim ki. Bu adamı birisi bana anlatsın

Abdullah çatlı tamam da sedat peker kim. Ne yapmış bu adam. Bi anlatın da aydınlatın beni

hani sedat peker diyorya "ben tertemiz bir insan değilim ben çok kirli bir insanda değilim." işin aslı kendi bile bilmiyor ne olduğu. lider diye oturtmuşlar oraya.. :)

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 3599 Toplam Mesaj: 17