2.750 TL Masaustu Topluyorum Donanimcilar Buyrunuz
-
60 gb ssd yeterli değil. ilerde performans sorunu yaşarsın. 120gb+ olmalı. marka olarak samsung pro serisi tercih edebilirsin. ramlerde kingston veya corsair vengeance tercih edebilirsin.
-
Ram de kingston kullanma. SSD de en iyisi intel dir başın ağrımaz.
anakartı güzel seçmişsin. Monitörü asus muadili ile değiştirmeni tavsiye ederim. hdd 1 tb seagate barracuda7200.14 (yeni çıktı ve çok hızlı)
işlemciyi 4570 alma minimum 4670k al.
-
Fatih54 bunu yazdı
Ram de kingston kullanma. SSD de en iyisi intel dir başın ağrımaz.
anakartı güzel seçmişsin. Monitörü asus muadili ile değiştirmeni tavsiye ederim. hdd 1 tb seagate barracuda7200.14 (yeni çıktı ve çok hızlı)
işlemciyi 4570 alma minimum 4670k al.
Islemci ve ekran karti nasil hocam? Parca uyumlulugu bakimindan?
-
noname bunu yazdı
2750 lira veriyon 560 gb HDD takıyon
adam haklı!
hem AMD tabanlı bir sistem taraması da yap
creative 5.1 kaç W?
2.1 olupta 5.1 dn iyi sistemler var.
-
Ben en son 3 sene önce sistem toplamıştım hacı şimdi donanımlarda durumlar nedir ne değildir bilmediğimden yorum yapamayacağım.
Ama Amd tavsiye etmem.Ayrıca 2750 bütçen var diye mutlaka 2750 yi dolduracam diye hesap yapma bence.Çünkü şuan 2750 lik makina alsan sana 4-5 sene gidecek.Sen 2 bin lirak makina alsanda aşağı yukarı o kadar zaman seni idare eder.O yüzden bütün paranı şimdiki makinaya abanma derim.Bırak cebinde kalma ihtimalinde varsa biraz kalsın 4-5 sene sonra tekrar yeni bir makina toplarsın,şuanda elindeki makinayıda 400-500 artık ne verirlerse satarsın o zaman bu parayıda üstüne koydun mu al sana yeni makinanın yarı parası çıktı : )
Benim tanıdığım bikaç kişi bu söylediğim şekilde yapıyorlar.
-
i7 4770k olmazsa olmaz
geoforce 770 den aşağısı kurtarmaz
ssd yoksa para vermenin manası yok
bu 3 ü en öncelikli şeylerin olsun....
-
işlemciyi yeni fark ettim o nedir i5 kullanılır mı? intel alıyorsun ama i5 seçiyorsun biraz garip olmuş o i7 serilerine bi bakayım ona göre bişey yazarım ama her zaman amd !!!!!
-
napcan o bilgisayarla
-
bence bu monitor daha iyi 24 değil 23" mat. fakat 2ms tepkime süresi... şahsen kullanıyorum
monitor: http://us.aoc.com/monitor_displays/e2343fi
Edit: bi ara Vatan'da 399 tl'di kampanya şeysinden. kaptım hemen
GordonFreeman tarafından 26/Kas/13 18:32 tarihinde düzenlenmiştir