29 Ocak(Yarın) Beyaz Show Kaçmaz!
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Şebnem süperdi, konser performanslarına göre biraz sakin gibiydi ama bu halini de özlemiştik.
Ama geceye Beyaz'ın Gang Bang gafı damgasını vurdu. Gece gece gülmekten yarıldım, lan canlı yayında en iyi gang bang yapanı amerikaya beleş göndereceğini söyledi.
Sonra da "head bang olmasın?" diyenlere "maharet head bang'de değil gang bang yapabilmekte dedi" yarıldık gülmekten, zaten arkada acun müzisyenler fln herkes koptu bir kaç dakika birşey diyemediler gülmekten. :)))
-----------------------------aynen hacım ben bile yarıldım burda arkadaşım gitti izmirden sırf şebnem'im var diye inş. yakalayabilmiştirde imzalı fotoyu koparabilmiştir. Fanlarla bir girmiş içeri mis valla benimde gidesim vardı ama dün öğrendim geç oldu biraz daha erken öğrenseydim arkadaşla kopardık oralara son bir askere gitmeden önce şebomu görmeye :)
-
- Seslendirilen parça sayısı beklediğimin üstündeydi, bir konser havası yaşattı. Beyaz'ın az konuk almasının önemli bir avantajı olarak görüyorum..
- Şebnem Ferah; Şarkıları yaşayarak, duygularıyla söylüyor.. Ben bunu gördüm..
- Performanslarda sadece 2 kamera kullanılması eksiklikti, sadece Şebnem ve Metin'i çektiler çok seyrek Aykan ve Buket'i gösterdi..
- Beyazıt dersine çalışmadan gelmiş anlaşılan, grup elemanlarını tanımıyor Aykan'ı yanlış ifade etmesi rezillikti..alıntı :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=P9CC6IlFaAE
Videonun 4. dakikasında koparmıştır. Sçtı sıvama çabaları içinde :D
-
kaliteden hiç anlamıyorsunuz.rezalet bir programdı.
-
hereisnopeace bunu yazdı:
kaliteden hiç anlamıyorsunuz.rezalet bir programdı.
-----------------------------haklısın şebo olduğu için müzük olarak doyduk mini bir konser verdi ama espiri bakımından beyaz bişe yapamadı bi tek o 2 çocuğa güldüm
hülya avşarmıdır nedir programın içine etti :s tam 10 dk yı çaldı
-
EpheSuS bunu yazdı:
Olmamış.
ORAYA ŞEBO'NUN YANINA ACUN DEĞİLDE TEO YAKIŞIRDI !
-----------------------------o kadarına paraları yetmemiştir :D
-
ben izleyemedim ya indiren felan varmıdır ???
-
beyazada kıl olmaya başladım son zamaanlarda.FAcebookta sevilen ne kadar video varsa onu programına çıkartmaya başladı !