2.El AGP Olmayan Ekran Kartı Arıyorum
-
Selam arkadaşlar,uygun fiyatlı 2.el AGP olmayan ekran kartı arıyorum elinde olanlar yazsın lütfen,teşekkürler...
-
inceden bi UP olsun.
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
inceden bi UP olsun.
-----------------------------var bu arada agp olamayan pcıekspres oluyor :D
istersen elimde palit var temiz sağlam 512 mb 128 bit
85 tl ye veririm
Edit: Kargo sana ait
Özellikleri Çok Güzel Callofduty Black ops u bile oynayabilirsin
Model chip set Nvidia 8600 GT 512 Mb 128 Bit DDR3
-
Mycity bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
inceden bi UP olsun.
-----------------------------var bu arada agp olamayan pcıekspres oluyor :D
istersen elimde palit var temiz sağlam 512 mb 128 bit
85 tl ye veririm
Edit: Kargo sana ait
Özellikleri Çok Güzel Callofduty Black ops u bile oynayabilirsin
Model chip set Nvidia 8600 GT 512 Mb 128 Bit DDR3
Not aldım,sağolasın :) -
Hocam benim ekran kartıda satılık olacak şu sıralar. Konuyu şimdi açmayacağım ama bilgin olsun.
GTX 460 1 gb 256 bit GDDR5 GİGABYTE. 400 e mi ne almıstım 300 e kadar düşebilirim kesin karar verirsem eğer.. 3 4 ay oldu alalı. Garantili falan. Zaten biliyorsun ne zaman aldığımı :) -
NaZi_ bunu yazdı:
Hocam benim ekran kartıda satılık olacak şu sıralar. Konuyu şimdi açmayacağım ama bilgin olsun.
GTX 460 1 gb 256 bit GDDR5 GİGABYTE. 400 e mi ne almıstım 300 e kadar düşebilirim kesin karar verirsem eğer.. 3 4 ay oldu alalı. Garantili falan. Zaten biliyorsun ne zaman aldığımı :)
Hayırdır yahu ne oldu neden satmak istiyorsun ekran kartını,daha yeni kız gibi ekran kartı,neyinden memnun kalmadın ? -
Naçizane bi Up.
-
Jubei bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
GTX 460 1 gb 256 bit GDDR5 GİGABYTE. 400 e mi ne almıstım 300 e kadar düşebilirim kesin karar verirsem eğer.. 3 4 ay oldu alalı. Garantili falan. Zaten biliyorsun ne zaman aldığımı :)
Hayırdır yahu ne oldu neden satmak istiyorsun ekran kartını,daha yeni kız gibi ekran kartı,neyinden memnun kalmadın ?
Memnun olmamak imkansız hocam. Ama artık evde bulunamıyorum. Pc öylece yatıyor. Elden çıkartıp başka birşeylere dönüştürmeliyim diye düşünüyorum. -
g210 60 tl bırakırım kargo sana ait 1gb ddr2 128 bit
-
512 mb geforce 6600 gt var elimde sana 40 a bırakırım kargo sana ait olur. ekran kartı 256 kendi içinde 256 ramden yer haberin olsun
-
Evet arkadaşlar varmı başka kimsede ekran kartı ?