2.El Arabadan Anlayanlar Baksın...
-
Sana sadece megane diyorum rengide çok cafcaflı bşiy olmazsa tutulan renklerden olursa al sat al sat skıntı olmaz.. :)
-
megan tarzı büyük güvenli aile arabası alırsanız hem rahat sürüş keyfi yaşarsınız hemde satmanız kolay olur
-
doblo multijet premio 3 gün önce ankara dan 21 Bin tl ye aldık. bu gün tokat da 24 bin tl ye sattık..
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
audi a3, golf gti, mini cooper s
golf gti, mini cooper s hemen satılır zaten aferim hocam doğru demişsin -
ben opel kullandım 2001 anasını bile ağlattım asfaltların
tek geçerim milyarlarım olsada gider yine astra alırım
kesinlikle tavsiye ederim ayrıca honca civiiiiikk vteck i de tek geçerim ama pahalı
piyasada temiz astra bulabilirmisin bilmem ama yola tutuş gidiş harika nelerle kapıştım sedan bide araba süper di yani
ayrıca ford focus 2005 ve üstü de iyi gider her türlü satarsın...
ama tavsiyem ilk defa alıyorsa ekstra dikkat etsin nie ?
1. Vuruk çıkık varmı
2. Baskı balaya gitmiş olabilir ?
3. Tirger seti ve v kayış masrafları olur ?
4. Beyinde sorun olabilir ekstra dikkat ? Servislerde aletleri var bakıyolar sorun varmı ?
5. En dikkat edilecek nokta motordur ? Moror suyunda kaçak varmı bak ? iyi ce kontrol ettir ustaya .. Çünkü motoru çatlatmışta olabilirler...
Arabayı 1 hafta kullanmak için adam verirse satıştan önce mutlaka kabul edin .... Hararete dikkat ... ARada bozuk arabayı kitlemesinler...
Bu arada avrupa araba alacaksa ilk bakımları ortalama 1 milyarın üstünde olur...
he şimdi sen araba tavsiye et dedin ama ben bunlarada dikkat et derim söyle arkadaşına...
Bu işlerle 3 haftadır iç içeyim ordan biliyorum...
-
karizma_coder bunu yazdı:
arkadaşlar 20-25bin tl arasında istenildiği zaman enkolay satılabilecek piyasası olan bi araç söyleyin. Arkadaşım alacak ve ilk arabası olacak o yüzden tam karar veremiyo önerilerinizi bekliyorum müridler...
-----------------------------tdi ford focus al hojam, turbo hortumu jenaratör hortumuyla uyum sağlıyor 15 lira :) mazotu içmiyor ekonomik araç, köpek gibi hızlı gidiyor, fren mesafesi sınıfına göre daha kısa, bakım onarımı da diğer araçlara nazaran iyidir, focusun viraj tutuşuna da hastayım :) 1.5 yılda benzinli dizel araç arasındaki farkı çıkarırsın, dizel araç sanıldığı gibi masraflı araç değildir, satarken de fiyatı fazla düşmez.
-
toyota corolla
neden mi?
sağlam motor
2. el piyasası aldığın paraya bile satabilirsin
öyle ne yaşlı işi ne genç işi tam arası
vs
vs
-
kendim galericilik yapıyorum golf opel astra jetta passat bora caddy vektra toyota sol bunlar herzaman piyasası olan araclar
-
Toyota al keyfine bak.
-
verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. yarın arkadaşla bakıcaz tekrar karar vericek kendisi...