2.El Klasik Gitar Önerisi Ve Fiyatları?
-
akustikelektrik bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
ne demek hocam maruzatımız birmiş.
bu arada @angels_demos 100-150 demiş, olması gereken oysa ben o parayı veriririm. ucuz etin yahnisi de olmasın yani.
makul fiyat derken kafamda bir fiyat aralığı olduğundan söylemedim, çünkü bu işin piyasasını bilmiyorum.
başlangız için uygun olacak kalitede, gereksiz yüksek fiyatlı olmayan, işimizi görecek bir alet olsun.
tanıma uyan mal 50TL ise 50TL, 500TL ise 500TL. daha ucuzunu istiyorum, en ucuzunu istiyorum diye diye kıçı başı oynayan oyuncak bi gitar göndermesinler bize :D
100-120tl civarı sıfır gitar al hocam,bilen birisi ile deneyerek alman avantajlı olur
hocam çevremde rica edebileceğim bilen biri yok.
istanbul üsküdar'dayım, müritlerden bu işten anlayan birisi varsa takılabilirim peşine. uygun bir zamanda deneyerek almaya gidebiliriz (:
-
haberleşelim hocam,beraber gidebiliriz
-
yamaha c serisine bak hocam 2.el
-
akustikelektrik bunu yazdı
haberleşelim hocam,beraber gidebiliriz
pm salladım hocam.
-
başlangıç için, 100-150 liraya İKİNCİ EL gitar bulursunuz beğenir bağrınıza basarsınız.
-
angels_demos bunu yazdı
başlangıç için, 100-150 liraya İKİNCİ EL gitar bulursunuz beğenir bağrınıza basarsınız.
Hocam ikinci el icin 100 150 pahali degil mi ? 2 Yil oldu ben halk egitimin gitar kursuna gitmistim. Orada gitar hocasi herkese 150 lira gibi bir fiyata gitar oneriyordu. Gitar piyasasini bilmiyorum fazla. Benim elimde bi gitar var telleri eskidikce tellerini degistiriyorum oluyor :)
-
ndmylmz bunu yazdıangels_demos bunu yazdı
Hocam ikinci el icin 100 150 pahali degil mi ? 2 Yil oldu ben halk egitimin gitar kursuna gitmistim. Orada gitar hocasi herkese 150 lira gibi bir fiyata gitar oneriyordu. Gitar piyasasini bilmiyorum fazla. Benim elimde bi gitar var telleri eskidikce tellerini degistiriyorum oluyor :)
ucuz bile. bunu caldikca anlarsiniz. -
whopper bunu yazdı
yamaha c serisine bak hocam 2.el
Hocam sağol önerin için aklımın köşesine aldım:).Kuzenimde masterwork war onların kaliteleri nasıldır?