2.El Veya 0 500~600Tl Ye Akıllı Telefon Satan~ Onerebilicek Var Mi ?
-
Hocalar merhaba konu biraz acil O yuzden diğer konulari kurcalayamiyorum cunku 2.el satan olursa onu da alabilirim.
Yarin kargolanabilicek sekilde bi cihaz aramaktayim fiyat araligi 500~600 gibi bi seviyede mumkunse 0 veya pek hirpalanmamis 2.el satanlar varsa haberleselim
Saygılar sevgiler (telden yaziyorum yanlis varsa affola )
-
100 lira daha ekleyip Asus Zenfone 5 veya LG G2 Mini alabilirsin hocam. 750 liraya Lumia 920 var ek olarak. General Mobile Discovery'de var aynı fiyata fakat ziktir et modası geçti onun.
-
Mustafa bunu yazdı
100 lira daha ekleyip Asus Zenfone 5 veya LG G2 Mini alabilirsin hocam. 750 liraya Lumia 920 var ek olarak. General Mobile Discovery'de var aynı fiyata fakat ziktir et modası geçti onun.
Zenfone5 e baktim ama genel olarak nasil cihaz kullandin mi hocam hic yada kullanan bildigin var mi ? G2 min pek hosuma gitmedi acikcasi
-
Hocam yeni telefon aldığım için eski telefonum olan samsung galaxy note 1 telefonumu satışa çıkaracağım normalde 550'ye sahibindene ilan vericektim ama ilgilenirsen sana 500'e bırakırım herhangi bir sorunu yoktur kozmetik olarak 10 üzerinden 6-7 alır sıkıntısız çalışıyor istemen durumunda fotolarını da gönderirim
-
piradomim bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Zenfone5 e baktim ama genel olarak nasil cihaz kullandin mi hocam hic yada kullanan bildigin var mi ? G2 min pek hosuma gitmedi acikcasi
2 haftadır bir güncelleme geliyor hemen hemen hergün play storede güncelleme var bu karşılık olarak pis süresi artıyor ver baya iyileşti geriye kalan şeyler zaten söylenecek birşey yok al sen ben yardım edelim
-
Blackfire bunu yazdı
Hocam yeni telefon aldığım için eski telefonum olan samsung galaxy note 1 telefonumu satışa çıkaracağım normalde 550'ye sahibindene ilan vericektim ama ilgilenirsen sana 500'e bırakırım herhangi bir sorunu yoktur kozmetik olarak 10 üzerinden 6-7 alır sıkıntısız çalışıyor istemen durumunda fotolarını da gönderirim
Pm geciyorum hocam
-
Zenfone 5 kullanmadım fakat fiyatına göre güzel telefondur. Yalnız boyutu biraz büyük ;
http://asuszenfoneblog.blogspot.com.tr/2014/11/asus-zenfone-5-boyutlar-ve-diger.html
-
discovery telefonum vardı konularımda da mevcut henuz ılan koymaya usendım sahıbındene .
pm attım dılersenız verebılırım
-
Mustafa bunu yazdı
Zenfone 5 kullanmadım fakat fiyatına göre güzel telefondur. Yalnız boyutu biraz büyük ;
http://asuszenfoneblog.blogspot.com.tr/2014/11/asus-zenfone-5-boyutlar-ve-diger.html
Simdi r10 da biri 500den discovery 16lik satiyor 0 imei li bakam olmadi note1 icin arkadas resim aticak
Sagilasin hocam
-
Blackfire bunu yazdı
Valla note 1 e bu kadar para çok değil mi ?
-
EnesErgun bunu yazdıBlackfire bunu yazdı
Valla note 1 e bu kadar para çok değil mi ?
Valla hocam fiyat kafamdan verdiğim bir fiyat değil sahiniden ve donanımhaber den bakarak telefonuma bir fiyat biçtim. kaleminin falan da olması fiyatta etkili olmuş olabilir ki gerçekten çok işe yarayabiliyor.