folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 2.Üniversite Okuma Şartları Nelerdi?

2.Üniversite Okuma Şartları Nelerdi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Kayıt düşmüyor ama dönemlik parasını istiyor yani 160 tl ödeme yapıp sildiriyorsun. Doğrusu bu

Ne Mutlu Türk Doğana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

özet: aöf de para yatırmayınca borçlu olmuyoruz, harç yatmadığı için bize eğitimi vermiyor zaten borç görüneceğini sanmıyorum.

hikaye: aöf işletme lisans bittikten sonra sınavsız ikinci üniversite kapsamında marka yönetimi okuyordum, sonra saldım bi kaç dönem ne para yatırdım ne bişi yaptım unuttum gitti, geçen sene kayıtların son gününde gaza geldim kendime meşgale olsun diye gittim aöf bürosuna dedim ki ben ikinci üniversite kapsamında iş güvenliği sağlığı okumak istiyorum olur mu ? "marka yönetiminde pasif görünen kaydınız var olmaz silersek olur" dedi abla, silelim o zaman dedim bi çıktı aldı imzaladım kaydı sildi sonrasında iş güvenliği sağlığına kayıt yaptık geçmişe yönelik borç harç vb şey olmadı. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Rahatladım walla biraz bende diyorum 2009 dan beri geçen her dönemin parasını alırlar p. Tesi kesin bilgi edinir buraya da aktarırım bi rahatlama geldi :) 

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

O değil de ilk 2 senelik okuyacağım zaman bir heyecanla istanbul üniversitesinde 4 senelik sosyolojiye 2.üniversite olarak yazıldıydım aslında 2 senelik okuyana açıktan 4 senelik okutulmuyodu bin kere arayıp sorduydum eskiden olmuyordu şimdi oluyor dediler. 1.dönem okudum derslerin yarısından kalarak. 2.dönem sınav zamanı geldi ortada benim dersler yok eee parayı da verdik nerde lan benim derslerim sınav geldi. Aradım hemen senin kayda sistem arıza verdi falan filan kadın anlatamadı hemen bir üste bağlıyom dedi lan nereye bağlarsan bağla lise hayalimdi bu bölüm ama işsiz kalacağımdan sizde okuyom. Adam dediki seni yanlışlıkla kaydettik bildiğiniz açıköğretimde okuldan atılmış nadir kişiler arasına girdim. Ve bu benim suçum değildi atar gider yapsan kime ne harçları geri vercez geçtiğim dersleri saycaz lan dana senin yüzünden başka bölüme yazılmamışım harcı da 1 sene sonra verdi enflasyon yok mu memlekette. Benim gibi olan başkalarını bulayım da arkadaşlar organize olalım yok facebook gruplarında gönderim bile onaylanmıyor. Neyse sineye gömüyim dedim.

Bir gün tvde bi program izliyorum internet kullananları paranoyak etcekler ben de inceden oldum:) adımı yazdım Google'a bir de ne göreyim haber sitelerinde adım dolaşıyor. Bana giydiren giydirene lan ne oluyor nasıl bir kumpasın içine düşmüşüm ben( belki o zamanlar giydirenlerin içinde sizler de varsınızdır)

Neymiş ak partililer yakınlarını alavere dalavereyle üniversiteye soktu haydaaa sıçtık ki ne sıçtık. İlerde memur filan olsam güvenliğe bile takılırım. Ya karşı grup ak partiye oyun oynuyor ya gerçekten bi o anki memurların yanlışı (büyük ihtimalle bu çünkü çok oy gilan çıkcak iş de değil) Benim de amcam ilde o sıralar ak parti üyesi ama sor 2.üni sınavsız sosyoloji filan ne Haa der kalır. Amcam olmasa haberde adım geçmez. İçlerinde Süleyman soylunun yiğeni bile var( lan gerçekten o adam olsa size bu haberi yaptırır mı ya da açığa çıkartır mı yök bizden üni bizden hayırdır aslanım)

Dedim elimde bi kanıt olsun cimere yazdım link verdim bi de mesajı ortaya attım yök filan seçmedim ki iletişim başkanlığı da bi okusun sonra üniye yönlendirsin. Şahit çoğalsın:) üni asılsız haber falan filan diye cevap verdi.

Bizim komşuda yeni avukattı sordum ne yaparız anca iftira davası açılır 1500 verirler uğraştığına değmez. Üni de paranı vermiş bişey çıkmaz. İyi aman hevesim kaçtı okumuyom dedim taki 2019a kadar

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Orda bir buton var eğitim bilgilerimi getir diye, basınca ne olacak bir deneyin isterseniz.

Sonra devam edin.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
Toplam Hit: 1990 Toplam Mesaj: 16
2.üniversite açık öğretim