3-4 Aylık Rapid Premiumlar Kontor Karsılığı Satışta
-
Arkadaslar dün baya bi pre dağıttım ama şuan acilen kontore ihtiyacım var. 3 - 4 ay süreli preleri satıyorum. Hesaplar hack hesap ama güvencesi benim!!
Almak isteyen arkadaslar pm ile ulaşsın
3 aylık pre 15 kontor
4 aylık 20 kontor
Gercekten kontore ihtiyac var Haydin tbt gösterin kendinizi :))
-
benm hack preyi iptal etmişler. :s
bunlar hack premi?
ayrıca hangi operatore knt?
-
hocam bunlarda mı unsecure olayi mi? yoksa mail deisior mu? az evvel bir müridden aldim maşallah verir vermez patladi adamin sattigi uyelik. hayir 20 kontorunde değilim. acele işim var.
-
avea ?
-
yazmayı unuttum avea
hacım bazılarını ben secure ettim bazıları kendinden secureli patlama olasılığı çok az ama patlarsa baska rapidle takviye ederiz
-
ben aldım arkadaştan hesap sağlam.
-
ben de aldım,hayırlı olsun..
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bunlarda mı unsecure olayi mi? yoksa mail deisior mu? az evvel bir müridden aldim maşallah verir vermez patladi adamin sattigi uyelik. hayir 20 kontorunde değilim. acele işim var.
-----------------------------ayıp :(:(
-
diyelim ki 4 aylık aldık
2. ayda patladı
yeni şifre vericekmisin?
-
Planzero bunu yazdı:
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------hocam pre bu patlar ama takviyesi yapılması lazım
noktalıvirgül 2. ayında patlarsa 2 aylık veririm 1 hafta sonra patlarsa 3 bucuk aylık veririm yani şunu bil rapidsiz kalmazsın
-
ReDsEa bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------hocam pre bu patlar ama takviyesi yapılması lazım
noktalıvirgül 2. ayında patlarsa 2 aylık veririm 1 hafta sonra patlarsa 3 bucuk aylık veririm yani şunu bil rapidsiz kalmazsın
-----------------------------sana demedim zaten zputnik adlı müride dedim