folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder 3 Adımda Xp Yi Lisanslı Yapın (Çok İyi Anlatım,Animasyonlu)

3 Adımda Xp Yi Lisanslı Yapın (Çok İyi Anlatım,Animasyonlu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Çogumuz lisanssız korsan windowsxp kullanıyoruz, bu yüzden güncellemeleri yapamıyoruz microsoftun son çıkan programlarını kullanamıyoruz yada kullanmak için crack,edit vs... bir çok işlemle uğraşıyoruz. Hazırladığım bu çalışma ile windows umuz orjinal/lisanslı oluyor, güncellemelerimizi yapabiliyor ve en son çıkan programları orjinal haliyle yükleyip kullanabiliyoruz (mediaplayer 11, explorer 7 gibi...)

Bu işlemi sadece 3 adımda, verdiğim linkteki dosyayı açarak yapabilirsiniz. Açıklamalar, resimli anlatım ve gerekli programlar hazırladığım projenin içinde mevcuttur.Kesinlikle zararlı yazılım yoktur güvenlik için virüs taramasından geçirebilirsiniz.

hemenpaylaştan indirmek için buraya tıklayınız 3.64 mb :
    http://www.hemenpaylas.com/download/1202742/legal_xp.rar.html

Animasyon anlatımı indirmek için :
    http://rapidshare.de/files/26856027/legal_xp_anlatim_kefere17.rar

NOT:bu uygulama sadece windows xp professional ve windows server 2003 için geçerlidir
    2. adımda problem yaşarsanız aşağıdaki metni okuyunuz;
    ikinci asamada windows key'i degistirmeniz gerekiyor, bunun icin change tusuna bastiginizda Windows Script Host dosyasina erisim engellendi... seklinde uyari aliyorsunuz.
    1) Baslat->Calistir'a regedit yazip enter'a basin.
    2) HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Script Host\Settings klasörüne ulasin.
    3) sag taraftaki Enabled anahtarina cift tiklayin ve 0 olan degeri 1 olarak degistirin.

artik windows cd sifrenizi degistirebilirsiniz. 3. asamayi da tamamlayip windows'unuzu legal yaptiktan sonra tekrar regedit'e girin ve biraz önce degistirdiginiz yerdeki 1 degerini tekrar 0 yapin.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    değişik bi yöntemle ben yaptım :) ve com mutluyom IE7 Media Player 11:) Hepsini kuroyo...Ama yaparken dikkat edin saat ve tarih ayarları dogru olmalı :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    sizde saolun ark. 86 kişi bakmış yorum yapan 1 kişi peah!...

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Güzel anlatım saol yeni başlayanlar için iyi olmuş:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hoca tarikat vatana benzer bişey yapıyosan vatan için diceksin yorum yapılmıyosa tarikat icin diceksin :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    sağol da içindeki keyfinder.exe için avast ötüyor.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    kuytul öle bişi olacağını zannetmiyorum , Zaten ben denedim vede lisanslı hale getirdim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    ama oldu,iki kere denedim hatta.avast pro olan bir arkadaş varsa indirip baksın.Sen kurmuşsundur ama bulaştırdın belki de bir şeyleri makinaya.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockipsiz
    rockipsiz's avatar
    Erkek
    Windows XP Genuie Doğrulamasını kırmak için hazır paket:

http://rapidshare.de/files/26100493/Windows_Genuine_Hack_Forumti.Com.rar

SS: http://img457.imageshack.us/img457/1361/windowsgenuinehackjj6.jpg

Always with me, always with you...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    eyvallah hacım, sayenden güncelelmeleri indirebileceğiz.

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    her iki prg. içinde avast "zararlı yazılım" uyarısı veriyor ve bangır bangır ötüyo...

" Live like Ali and Die Like Hussain "
Toplam Hit: 4652 Toplam Mesaj: 12