3 Aylık Deezer Premium 1 TL
-
Spotify kampanyası tam bittiği zamana denk geldi güzel oldu :
http://try.deezer.com/mixradio/
-
deep web'de 3 dolara limitsiz spotify hesabı satıyorlar tavsiye ederim.
-
Lazmania61 bunu yazdı
Tamam hackleyip elde ediyorlarda limitsiz süreli mi oluyor orayı anlamadım ?
-
mkyb bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
ya limitsiz dediğime bakma hesabın sahibi anlayana kadar kullanabiliyorsun desem daha iyi olur. geçen gün bir hesap aldım mesela adam 17.12.2014 tarihinde kayıt olmuş ve o tarihten beri 10 dolar yatırıyor ama hesabına hiç girmemiş müziklerinde 1 tane müzik var...
sanırım adamlar uzun süre para yatırılan ama giriş yapılmayan hesapları tespit edip satıyorlar.
-
Lazmania61 bunu yazdımkyb bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
ya limitsiz dediğime bakma hesabın sahibi anlayana kadar kullanabiliyorsun desem daha iyi olur. geçen gün bir hesap aldım mesela adam 17.12.2014 tarihinde kayıt olmuş ve o tarihten beri 10 dolar yatırıyor ama hesabına hiç girmemiş müziklerinde 1 tane müzik var...
sanırım adamlar uzun süre para yatırılan ama giriş yapılmayan hesapları tespit edip satıyorlar.
linkini verde bizde sebeplenek
-
KaptaN bunu yazdıLazmania61 bunu yazdımkyb bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
linkini verde bizde sebeplenek
mesaj attım hocam.
-
hocam bu deezer yada spotify'ı otobüste yada metrobüste giderken internetimiz olmadığı halde de kullanabiliyomuyuz ?
Eper öyleyse yıllak alayım ben 1 tane :D
Ama " yok kardeşim normal nasıl musicplayer'a yüklüyosun. Anca onada yüklersen çalar tarzındaysa almıyım :)
edit : Tamam internet yiyo diyelim. Mesela günlük yolculuğumda 40 şarkı dinlesem ne kadar internet harcamış olurum ? Sadece mp3 olucak. video yada mp4 ile işim yok
GodKlaus tarafından 21/Mar/16 20:02 tarihinde düzenlenmiştir -
GodKlaus bunu yazdı
hocam bu deezer yada spotify'ı otobüste yada metrobüste giderken internetimiz olmadığı halde de kullanabiliyomuyuz ?
Ama " yok kardeşim normal nasıl musicplayer'a yüklüyosun. Anca onada yüklersen çalar tarzındaysa almıyım :)
Çevrimdışı dinleme var ikisindede. Ancak telefonun mp3 çalarında çıkmıyor şarkılar programın içinden açıyorsun internete gerek olmadan.
-
mkyb bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
Çevrimdışı dinleme var ikisindede. Ancak telefonun mp3 çalarında çıkmıyor şarkılar programın içinden açıyorsun internete gerek olmadan.
Muhtemelen şarkıları internet varken bir şekilde şifreleyip dosyalıyor. İnternet gittiğindede decrypt edip dinletiyor. Tamam hocam teşekkürler :)
-
spoty ne oluyor bilmiyorum gerçekten
-
Ben indirmem net kotam yüksek, sadece dinlerim diyenler için :
http://www.tahribat.com/forum/spotify-full-apk-215857
Yarım saat normal kalitede dinlemeye 50 MB gibi bir kota yemişti en son testimde.
mkyb tarafından 21/Mar/16 20:09 tarihinde düzenlenmiştir