3 Aylık Satılık Playstation 2...
-
Baltalamak gibi olmasın ama 2 hafta önce çipli 15 tane oyunlu ( 5 i orjnal), Çft joystick ve memory kartlı, pırıl pırıl kız gibi makinayı 120 tl ye aldım
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Baltalamak gibi olmasın ama 2 hafta önce çipli 15 tane oyunlu ( 5 i orjnal), Çft joystick ve memory kartlı, pırıl pırıl kız gibi makinayı 120 tl ye aldım
-----------------------------baltalamayı geç adamın satışını yerle bir ettin hoca :D :D :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Baltalamak gibi olmasın ama 2 hafta önce çipli 15 tane oyunlu ( 5 i orjnal), Çft joystick ve memory kartlı, pırıl pırıl kız gibi makinayı 120 tl ye aldım
-----------------------------moderatör olup, başlığı silsen daha iyiymiş hoca :)
ama gerçekten biraz pahalı geldi banada.
-
Hoca sen heralde abinden falan satın aldın. Kim verdi sana o kadar fiyata, + o eski tip makinadır, direk 220 ile çalışıyor mu yoksa adaptör ile mi çalışıyor.
Aaa swordfish miş hocam sen alırsın esnaf adamsın bea :)
-
By_Mihni bunu yazdı:
Hoca sen heralde abinden falan satın aldın. Kim verdi sana o kadar fiyata, + o eski tip makinadır, direk 220 ile çalışıyor mu yoksa adaptör ile mi çalışıyor.
-----------------------------Kusura bakmayın kimseyi kırmak yada işini bozmak istemem.Yanlış anlaşılmasın art niyetim yok.Kabahat ttiysek özür dilerm.
Direkt 220 ile çalışıyor.
Sahibinden.com dan aldım
-
swordfish bunu yazdı:
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------Kusura bakmayın kimseyi kırmak yada işini bozmak istemem.Yanlış anlaşılmasın art niyetim yok.Kabahat ttiysek özür dilerm.
Sahibinden.com dan aldım
-----------------------------Abi git tamam git... :D
-
10 dk sonra yeni bir konuyla başbaşa kalıcaz 100 TL ps2 diye bagıran biri görücem:)
-
By_Mihni bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
By_Mihni bunu yazdı:
Sahibinden.com dan aldım
-----------------------------:D :D :D
Abi git tamam git... :D
----------------------------- -
sen 100 e veriyonmu hocca
-
ölü soyucu bunlar lan :D:D