3 Bin Kilometre Hızla Yaklaşıyor
-
bu tip seylerle bizi geremezler
-
Ben de diyorum ki, bu göktaşı çarpsa da çarpmasa da 2036 ya kadar dünya nüfusu en az %20 azalacak.
-
Crris Angel levitasyon yapar o tasa merak etmeyin. :D:D
-
PaLmiTe bunu yazdı:
-----------------------------
Crris Angel levitasyon yapar o tasa merak etmeyin. :D:D
çok pis yapar hemde :D:D: -
hadi herşeyi anladımda 13 yaşındadi bir bebe nasıl ünv. okur? bu gibi hesaplamayaı ve uygulamayaı yapabiliyorsa ki 1. sınıf öğrencisi %90 dğeildir en az 2. sınıf öğrencisidir ve 13 yaşınd anaısl olurda 2 sınıf bir ünv. öğrencisi olur? bunlar 3 yaşınd aokula başlayıp 10 yaşında ünv. mi okuyorlar?
-
hellfever01 bunu yazdı:
hadi herşeyi anladımda 13 yaşındadi bir bebe nasıl ünv. okur? bu gibi hesaplamayaı ve uygulamayaı yapabiliyorsa ki 1. sınıf öğrencisi %90 dğeildir en az 2. sınıf öğrencisidir ve 13 yaşınd anaısl olurda 2 sınıf bir ünv. öğrencisi olur? bunlar 3 yaşınd aokula başlayıp 10 yaşında ünv. mi okuyorlar?
-----------------------------cocuk süper zeka dahiymi$ :|
-
ulan 13 yaşında deha mı olur, daha çükü kalkmıyodur o ipnenin, uyduruyo götünden inanmayın :D
-
1000 de 2 ihtimal varken gelip bizi bulursa öldüğüme üzülmem zaten :) o kadar insanın içidne gelip beni bulmuş :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ulan 13 yaşında deha mı olur, daha çükü kalkmıyodur o ipnenin, uyduruyo götünden inanmayın :D
-----------------------------zuha heç gulesım yoqtu bu saatte guldurdun benı :D
yha tıpe baqsana adam o tıple engeller goktasını ayrıca su nasa goktaslarını parcalıcakmıs haberınede pek ınanmıorm :D adamlar ynlendırır bızım kafamıza dusurur
ahanada bı espiri geldi :D zuha Allah kafamıza taş atıo sonnda keske annemın sozunu dnleseydm :|
-
yanlış hatırlamıyorsam 1986da da halley kuyruklu yıldızı dünyaya çarpacak diye insanlar arasında büyük panik yaşanmış, ama gördüğünüz gibi bişi olmadı, balon haber olabilir bu da