3 Bin YTL"Ye Sıfır Otomobil
-
çin mali diye yabana atmayın,tata da çin malıydı heralde ama heryer tata dolu
-
iyide bunlar 3000 ytl diyor daha buna bizim devletimiz bir o kadar vergiyi geçirecek ne olacak 6 yani tahiminimce 7-8 bin ytl ye anca satılır
-
yürüyen teneke bunlar =)))
-
7-8 bin ytl ye gidip 2.el alırım daha iyi
-
abs yoktur
hidrolik direksion yoktur
klima yoktur, belki kucuk pervane vardir
hava yastigi yerine bildigimiz yastik koyarlar
far yerine 2 tane 60lik ampul
keçiler yer bunu bizim anadollari yedikleri gibi
600cc'lik Smart'lar var. onlarin bile ikinci eli en az 8-10 milyar civarindadir.
Ki Smart'lar corsa'dan daha guvenli ve icinde di$inda extrasi cok.
Renault'nun romanyada sadece romanya icin urettigi bi modeli var.
Araba cok ucuz ama hicbi$ ozelligi ve guvenligi yok, kütük gibi araba. bu da onun gibidir.
-
Çok merak ettim otomotiv sektöründe çalışan veya ilgilenen varsa söyleyebilirmi bizim 30 40 milyara aldığımız araçların maliyetleri ne kadar ?
-
ben bu arabalarında kaskosu olursa vay sigorta şirketlerinin haline....en çok arabadan değil ferdi kazadan tazminat öderler.
-
Ben alırdımne olucak ki sanki ewden işe işten ewe 2.5 km :D
AMa bu TR de 10-15 milyara satılır :(
-
PyRoN bunu yazdı:
-----------------------------Çok merak ettim otomotiv sektöründe çalışan veya ilgilenen varsa söyleyebilirmi bizim 30 40 milyara aldığımız araçların maliyetleri ne kadar ?
-----------------------------ben otosanda staj yaptım sana en basit bir şey sölim 0 arabada yarı yarıya vergi hesap edilir ve 0 arabada fabrikalar sanıldığı kadar kar yapamaz genelde yedek parçada süper para kalır
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------cin mali CHERYQQ otomobilinin carpisma testi fotograflari.bu da ayni ayarda bir seydir.

-----------------------------Ben alırım bu arabayı neden biliyor musun?
Yüksek maliyet diyerek kıçını yırtan bizim otomobil piyasamız gümrüklü 24 milyara mal olan arabayı türkiye'de 30 küsur milyara satmakta.
Alırım tofaşın fabrikaya dalarım bununla :)
Hatta her mürid para biriktirsin bugünden tez arabanın kenarına isimlerimizi yazar konvoy yaparız.. :))