folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 3 Boyutlu Resim Sonrası Baş Ağrısı

3 Boyutlu Resim Sonrası Baş Ağrısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

derginin birinde bunun gibi bir resme denk geldim, neymiş bi bakayım dedim, gözünü yamıştırıp bakınca 3. boyutta bişiler gorunuyor, herneyse gördüm, sonra yogun bi baş ağırısı gözlerde yorgunluk ve çökme tam 5 saattir devam ediyor, ve boğazımda gondol sonrası olan garip his var ya o var bulantı gibi böyle, 2 aydır Evo 3d kullanıyorum, onunda 3d si aynı belirtileri yapıyor ama cok kısa sürüyor.

neyse, ne yapayım?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    ben bunlara bakmayi severim hic biseyde olmadi simdiye dek. sen abartmissin sayet genel olarak vucudunu dinliyorsan hastamiyim la acaba diyorsan surekli psikologa git cunku bu resim seni bu hale sokmaz ancak bilinc altin seni hasta hissettirebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Zıt renkler olduğu için ağrı yapabilir normal. Uyu

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hacı 2 buçuk saat 3D cod blackops oynadım gözlerimin yorulduğu hissetiğim zaman 10 dakika aralar verdim çok hafif geçici mide bulantısı dışında bir şey olmadı. 

Sendeki etki plasebo etkisi olabilir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

şimdi dinlenip yarın gözlemliyecek, eğer belirtiler devam ederse, göz doktoruna mı gideyim, yoksa psikologa mı? an itiari ile çok iyi sayılmam

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

ben de baktım resime. pelikan gibi 2 tane hayvan var. başım da şu an gayet iyi ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Oha nekadar ilginc bi resim oyle. Ama uzun sure şaşı bakinca dert olmasın?

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı:
    -----------------------------
    Oha nekadar ilginc bi resim oyle. Ama uzun sure şaşı bakinca dert olmasın?
    Ben de ondan bahsediyorum iste hocam :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben bir ara stereoscopic 3d olayına çok kaptırdım, gözlerim şaşı kalacaktı nerdeyse.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı:

ben de baktım resime. pelikan gibi 2 tane hayvan var. başım da şu an gayet iyi ..

never say never...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam o resimlerin mnakoyam bi site buldum adamlar sıf bunlardan yapıyo 50 60 tane felan bakayım dedim  2 gün başım ağrıdı miğde desen o biçim baş ağrısı miğde bulantısı yapıyo yani

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 1783 Toplam Mesaj: 12