3 Boyutlu Resim Sonrası Baş Ağrısı
-
derginin birinde bunun gibi bir resme denk geldim, neymiş bi bakayım dedim, gözünü yamıştırıp bakınca 3. boyutta bişiler gorunuyor, herneyse gördüm, sonra yogun bi baş ağırısı gözlerde yorgunluk ve çökme tam 5 saattir devam ediyor, ve boğazımda gondol sonrası olan garip his var ya o var bulantı gibi böyle, 2 aydır Evo 3d kullanıyorum, onunda 3d si aynı belirtileri yapıyor ama cok kısa sürüyor.
neyse, ne yapayım?
-
ben bunlara bakmayi severim hic biseyde olmadi simdiye dek. sen abartmissin sayet genel olarak vucudunu dinliyorsan hastamiyim la acaba diyorsan surekli psikologa git cunku bu resim seni bu hale sokmaz ancak bilinc altin seni hasta hissettirebilir.
-
Zıt renkler olduğu için ağrı yapabilir normal. Uyu
-
Hacı 2 buçuk saat 3D cod blackops oynadım gözlerimin yorulduğu hissetiğim zaman 10 dakika aralar verdim çok hafif geçici mide bulantısı dışında bir şey olmadı.
Sendeki etki plasebo etkisi olabilir
-
şimdi dinlenip yarın gözlemliyecek, eğer belirtiler devam ederse, göz doktoruna mı gideyim, yoksa psikologa mı? an itiari ile çok iyi sayılmam
-
ben de baktım resime. pelikan gibi 2 tane hayvan var. başım da şu an gayet iyi ..
-
Oha nekadar ilginc bi resim oyle. Ama uzun sure şaşı bakinca dert olmasın?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Oha nekadar ilginc bi resim oyle. Ama uzun sure şaşı bakinca dert olmasın?
Ben de ondan bahsediyorum iste hocam :/ -
Ben bir ara stereoscopic 3d olayına çok kaptırdım, gözlerim şaşı kalacaktı nerdeyse.
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------ben de baktım resime. pelikan gibi 2 tane hayvan var. başım da şu an gayet iyi ..
-
hocam o resimlerin mnakoyam bi site buldum adamlar sıf bunlardan yapıyo 50 60 tane felan bakayım dedim 2 gün başım ağrıdı miğde desen o biçim baş ağrısı miğde bulantısı yapıyo yani