3 Fanlı Laptop Soğutucu Sadece 17 TL
-
bokkafa bunu yazdı:
-----------------------------
Noneyim bunu yazdı:
O zaman kusura bakma ama bu linki vermeden edemeyeceğim kargo da hariçse buradakinin neredeyse iki katına geliyor
Dipnot : Kullanıyorum ( an itibari ile de kullanmaktayım ) etkisi fena değil..
baltalamak istemiyorum ama.5 tlye almistim aynindan umraniyede elinde satiyodu adam
-----------------------------beni mi baltalamak istemiyorsun :) hiç bir çıkarım yok o linkten, alacak olanların çıkarı için paylaştım..
-
tosun bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
Arkadaşım ben burda iş yapıyorum. sen burayı baltalıyorsun şuan.
Sakin ol.Baltalamıyor ki adam
-----------------------------Baltalama değil bilinçlendirme..
Kimse yanlış anlamasın 10 tl piyasa fiyatı var.kadıköyde perpada mecidiyeköyde
-
Biz cafede 15 tl'e satıyoruz :|
-
http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-nbn-5228-gp-johnlone-12---15.4-notebook-sogutucu-%282-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=41581
ben de yarın bunu almaya gidecektim. 50'ye değer mi bu hacılar?
-
aynısı var bendede 10tl ye komşum satıyodu almışım da bunlar tırt hoca alcaksan http://www.sanalmarketim.com/urun/NC1000B/ZALMAN-ZM-NC1000-Ultra-Sessiz-Notebook-Sogutucu-Siyah buunun gıbı baba bısı alcaksınkı kafadan 10 15 derece oynasın :s hayırlı ısler tekrar
-
klasik tbt satış topiği yorumsuz....
-
adamın satısın amkdunuz :) aynısı bende vardı 1 sene önce migrostan 20 ye almıstım, bende cok farkettmişti işe yarıyor..
-
bende geçende aynısını migrostan 9 tl ye aldım.
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------bokkafa bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
O zaman kusura bakma ama bu linki vermeden edemeyeceğim kargo da hariçse buradakinin neredeyse iki katına geliyor
Dipnot : Kullanıyorum ( an itibari ile de kullanmaktayım ) etkisi fena değil..
baltalamak istemiyorum ama.5 tlye almistim aynindan umraniyede elinde satiyodu adam
-----------------------------beni mi baltalamak istemiyorsun :) hiç bir çıkarım yok o linkten, alacak olanların çıkarı için paylaştım..
yoklan seni ne baltaliycam konu sahibini baltalamak istemiyorum.kucukkende altimi islatmak isttemiyodum ama islatiyodum :( bak yine baltaladin :( -
bırakın şimdi baltayı :)
soğutucu alırken neye dikkat edecez onu söyleyin :) bilgilendirme olsun :)