3. Geleneksel Tahribat Samsun Buluşması Resimleri
-
la rıfat mürid nikin hakkını veriyor tam manyak sayko tipi var lan adamda :|
-
esimdeki 4 insan arasında en sexy si manyak rifat isiririm yerim yalarim
en sempatii _e_o_r_ adorable yani:D
-
alpis bunu yazdı:
-----------------------------esimdeki 4 insan arasında en sexy si manyak rifat isiririm yerim yalarim
en sempatii _e_o_r_ adorable yani:D
-----------------------------
sağolasın :D
rifat 1. sınıf adam bu arada. iyiki gidip tanışmışım. -
kantar31 bunu yazdı:
la rıfat mürid nikin hakkını veriyor tam manyak sayko tipi var lan adamda :|
-----------------------------meydanda bakınıyom biri geldi yanıma(manyakrıfat) anladım tahribattan olduunu içten aha sıçtık kesin kesicek bizi dedim
ama muhabbeti hoş kral bi kardeşimiz çıktı (diğer müridlerden iyi olmasın)
gelenlerin hepsi sağol olsun gırgır şamata 8 saat eğlendik işte
-
eywallah beyler bigünde amasya buluşması yapak samsundakilerde gelsin dağa çıkak mangal rakı vs. bir şeyler yapalım
-
walla amasyada potansiyel war görüldüğü üzere:) harbi gider bi amasya buluşması.. olmadı bi ali kaya yaparık ne dion rıfat kardeşim :)
-
__te_yo_dEv__ bunu yazdı:
walla amasyada potansiyel war görüldüğü üzere:) harbi gider bi amasya buluşması.. olmadı bi ali kaya yaparık ne dion rıfat kardeşim :)
-----------------------------ali kaya pahalı kaçar bea. çamlık, ç,menlik, keneli filan bi mekanda yakarık mangalı, açarız rakımızı ohhooo :D
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------eywallah beyler bigünde amasya buluşması yapak samsundakilerde gelsin dağa çıkak mangal rakı vs. bir şeyler yapalım
-----------------------------harbi rifat ilerleyen zamanlarda amasya buluşması yapak (ben ehliyeti alınca)
amasyada iidir bi kere gitmiştim içinde çok geçtim ama bi kere gezmek nasip oldu
-
verilerien sözleri unutmazsak bende gelirim rakı da varsa tamam işte
gelcem deyip gelmeyen totoş olsun
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------verilerien sözleri unutmazsak bende gelirim rakı da varsa tamam işte
gelcem deyip gelmeyen totoş olsun
-----------------------------laf alındı herhalde :_O