3. Geleneksel Tahribat.Com ATA‘Sıyla Buluşuyor, 29 Ekim Ankara-Anıtkabir
-
evde tadilat var eğer biterse gelebilirim...
-
Para durumuna bağlı olarak bende gelebilirim. Ancak Bursa-Ankara arası kaç saat sürüyor? Gelirsem ona göre bilet ayırtayım
-
liste güncel. planı yazıcam akşam
@bilinmeyen
yolladım hocam
@branixian
tam bilmiyorum ben barışa sor :F
-
aksilik olmazsa gelecaam, ulaşım detayları ne durumda :|
-
Ankara dan geliyorum
-
Ankara'dan geliyorum ben de.
-
hocam ankaradaym ben
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Para durumuna bağlı olarak bende gelebilirim. Ancak Bursa-Ankara arası kaç saat sürüyor? Gelirsem ona göre bilet ayırtayım
-----------------------------4 yada 4,5 saat sürüyor hocam..
-
Öncelikle çok Güzel Bir Olay Bu.. Baştan Teşekkür ederim. Bende Gelicem.. Yanlız Bildiğim Birşey var Bu Gibi Özel Günlerde Anıtkabir'e Yoğunluk oldugundan ( Okullar, Üniversiteler, Çeşitli Vakıf/Dernekler vs vs ) Belirli bir saat Kapatıyorlar Bunlarıda bir araştırsak iyi olur gibi geliyor.. Tekrar Tekrar teşekkür ederim..
-
hem konu yukarı çıksın hemde ulaşım hakkında bir kaç bilgi veriyim.
Istanbuldan gelicek arkadaşlar ;
buluşmamız 29ekim sabahı olacağı için.
28ekim gecesi haydarpaşa veya diğer garlardan(Söğütlüçeşme, Bostancı, Pendik)
23.30da Haydarpaşa'dan kalkan Fatih Ekspresi'ne binerek gelebilirler.
yolculuk yaklaşık 8 saat sürmektedir.
Sabah 8 gibi Ankara garında olursunuz ben orda sizleri alıcağım.
Istanbul'a geri dönücek arkadaşlar;
yine aynı şekilde gelinen Fatih Ekspresi ile İstanbula dönebilirler.
yine Ankara'danda 23.30da yola çıkan tren sabah 8civarı Istanbulda olmaktadır.
Diğer şehirlerden gelicek arkadaşlarda.
Otobüs veyahut treni seçebilirler. Trenle gelicekler yine Ankara Garı'nda iniceklerdir.
Otobüs ile gelicek arkadaşlar ise AŞTİ'de inerek Ankaray üzerinden buluşma yerine geçip bizi bekleyebilirler.
An itibari tren bilet fiyatları ;
Tren Kodu - Adı: FATİH EKSPRESİ - 11022 Biniş istasyon adı, kodu ve Biniş Saati: 1560 - HAYDARPAŞA Varış istasyon adı, kodu ve Varış Saati: 2503 - ANKARA Yolculuk Tarihi : 28/10/2011 Tam: 32,00 Tam Gidiş Dönüş: 51,50 Yaşlı: 25,75 Gazeteci: 25,75 T. Silahlı Kuvvetler: 25,75 Engelli: 25,75 Personel: 25,75 Grup: 25,75 Diplomatik: 27,25 Ögretmen: 25,75 Çocuk: 16,00 %20 Ind: 25,75 IDO-KOMBINE: 25,75 STGM: 27,25 VIP: 32,00 Genç: 25,75