folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 3 Günlük Tablet Acil Satılıktır.

3 Günlük Tablet Acil Satılıktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Cümleten iyi akşamlar;

Anneler günü için aldığım tableti satıyorum. Sebebi Çok açık anneme aldım anneler gününü bekleyemeden verdim :) Fakat anneme lazım olmadığını kullanmayacağını bildiğim halde genede aldım. Ve nitekim doğru çıktı annem bugün tableti kullanmayacağını soyledi keşke bunun yerine telefon alsaydın dedi şimdi bunu acil satıp yerine samsung telefon alacağım. Anneler gününe yetiştirme istiyorum.  Aldığım Fiyatın altında vericem aciliyetinden dolayı. Tabletten Falan anlamam kutusu duruyor Tab A modelmiş tabletten anlayan fotodan anlayabilir. Yanında Kabınıda almıştım. onuda beleşe vericem önemi yok yeterki anneler gunune telefonu yetiştirebileyim. Faturasıda resimde mevcuttur. Yabancıya gitmesin. Sahibinden e carta curta koymadım direk burdan vericem.

FİYAT: 700 TL  ( PAZARLIKSIZ )

Alıcıya Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun...

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

iade et.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

iade et.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

iade et.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tablet kaçmasın diye bağlamışlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

iade et.

+1453

şu an gittigidiyorun kampanyası var, normal fiyatı 759 tl, %5 indirim +50 tl chip para veriyor, 670 e geliyor 

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

paketini açmışım diye iade almıyor ki şerefislzer görüştüm, öyle söylediler 

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yok öyle bir şey iade almak zorundalar. Nereden aldın sen?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

http://www.ademaltan.com.tr/yeni-tuketici-yasasi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler/

6502 sayılı Tüketici yasasına göre 14 gün içerisinde cayma hakkını kullanabilirsin.

Teknik servisin kurulum yapması gereken durumlar dışında kutuyu açman birşeyi değiştirmez.

(Parçalamadan)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

6502 sayılı Tüketici yasasına göre 14 gün içerisinde cayma hakkını kullanabilirsin.

Teknik servisin kurulum yapması gereken durumlar dışında kutuyu açman birşeyi değiştirmez.

(Parçalamadan)

şu yasal haklarımızı adam gibi kullanabilsek varya off offf

o degilse millet sahtekarlık yapar  her 14 günde bir telefon alır...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

(Parçalamadan)

şu yasal haklarımızı adam gibi kullanabilsek varya off offf

o degilse millet sahtekarlık yapar  her 14 günde bir telefon alır...

Telefonu ikinci el durumuna geçiren şeyler var hocam. Wifi'ye bağlamak. Sim kart takmak.

Bunları yaptıktan sonra tekrar satılabilirliğini bozduğun için iade edemiyorsun. (Teorik olarak)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 2012 Toplam Mesaj: 16
samsung tablet satılık