3 Haftalık Telefonumu Satıyorum Nokia 1661 (Sorunsuz)
-
dükkana girsen müsteri olarak verecegim fiyat tas catlasın tertemiz jilattin üstünde ise 65-70 eder en cok .
baltalamak yok kendi görüsüm :)
-
tarafsız biri olarak, ve bi ara baya telefon al-sat yapmış biri olara şunu soyleyebilim
sen 135e almış olabilirsin ama bu telefonu 117 liraya sıfırını alabiliyoruz, yani sıfırını 117 lira sayabiliriz
sen telefonu 3 hafta deil 3 saat kullanıp satsan 80 bilemedin 85e işletebilirsin,110liradan aşşagı satmam diosan hiç ugrasma derim, tabi eşe dosta satarsın o ayrı
senin telefona gelirsek 80e satarsan iyidir, ama değeri benim gozumde max75 dir. oda nokia oldugu için, ikinci eli iyi para eder
motorola lg falan olsa iyice düşer fiyatı
gittigidiyorda şansını deyebilirsin belki orda istedigin fiyata satabilirsin ama oda yuzde 10 kestigi için cok bişey farketmeyecektir.
-
Telefon tahribat.com sitesi aracılığı 30/9/2010 tarhinde @ real_agabey satılmıştır, önce telefon gönderilmiştir. Satışta orijinal kutusu denildiği halde orijinal kutusu olmadığı anlaşılmıştır, bu durumdan ötürü karşı tarafa bilgi verilmiştir telefonu alan kişi önemli değil demiştir, bu iyi niyetine karşılık alacının kargo ücreti tarafımca ödenmiştir,
Edit:Telefonun kulaklığıda verilecek denildiği halde verilmemiştir, Tamamen benim hatamdır telefonu alan arkadaş yine kesinlikle sorun değil demiştir. Bugün orijinal kulaklığını kendisine gönderiyorum ve tekrardan özür diliyorum bu durum için,