3 Harfliler Filminin Sonundaki Adam?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
Sokarfeys bunu yazdı:
o değilde ben en çok acaba cinlerde insanlar için 5 harfli diyormudur? yallah inler yalah kışkış inler kışkış falan yapıyorlarmıdır veya aman ağaç dibine işeme insan çarpar falan bnu çok merak ediyorum lan
-----------------------------onlar bizden değil biz onlardan korkuyoruz. korkmamız gerekirken üstelik.
-----------------------------korkman gerekmiyor cinler insanlardan güçsüz yaratıklar ve de insan bedensel veya zihinsel olarak çokfazla güçsüz kalırsa tabiki görünüp rahatsız edebilirler korunabileceğimiz dualar ws var (cinci hoca sektörü bu yüzden var ve de var olması tartarıyım)
bu arada filmi izlemedim :/
edit : A_REX hocam dediğin doğrudur görmedim ama bi akrabamızın köyünde de vardı bana anlatmıştı cocuk önce aynada görüyo bunları sonra tüm aynaları saklıyolar kırıyolar ardından kendi etrafında filan görmeye başlıo
akrabanı bence önce psikiyatr pskolog artık hangisiyse ona götürün derim işe yaramaz ise hocalara danışın (dediğim gibi zihinsel zayıflıkları fln vardır onların düzelmesi gerek hocanın okuduğı dua sadece cinleri uzak tutar sorunlar kalır diye tahmin ediyorum) -
İnsanlar Toprak tan yaratıldı. Cinler ise ateşten. 2 alem arasında çok fark var.
İnançlar ve psikolojiye bakarsanız cin çarpması denen olay genel olarak psikolojik olarak sorunlar yaşayan yada inancı güçlü olmayan insanlara rastlar. Tabi belli olmaz ama...
Cinler insanlara zarar verir. Ama genelde bu doğrudan değildir. Büyü, tılsım vs.. gibi şekillerle ve daha farklı. Zaten bunlardan korunmak için dini reçeteler oldukça fazladır.
Mesela Kuran-ı Kerimin son suresi olan NAS Suresini okuyan insana cinler zarar veremez.
Hatta Yatmadan önce : 3 ihlas, 1 felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 ayetel kürsi okuyan kişiye cinler zarar veremez. İnsanlar tarafından yapılan veya yaptırılan büyüler de tesir etmez. tutmaz yani...
Bunu nereden mi biliyorum ? Hz.Muhammed sav. e de defalarca büyü yapılmıştır. Bir efasında birisi tutmuştur. Sonra felak ve nas sureleri gönderilmiştir. Bunları okuduktan sonra peygambere bişey işlememiştir. O bir peygamber olabilir ama neticede bir insandı. Her insanın başına gelebilecek şey...
Lan Manyak Manyak Konuşmayın Cinlerin İnsan Üzerinde Hükmü Yoktur... yani bedenine falan girip düşüncelerine hüküm veremez öylese kafir olan cinler geleni geceni yoldan cıkarır lan mantıklı işmi şimdi bu kafam karışdı bana cin carptı heralde bir kadehde size doldurayım isteyen varmı allah istemediği müdetce cinde minde hiç bişey birşey yapamaz
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------İnsanlar Toprak tan yaratıldı. Cinler ise ateşten. 2 alem arasında çok fark var.
İnançlar ve psikolojiye bakarsanız cin çarpması denen olay genel olarak psikolojik olarak sorunlar yaşayan yada inancı güçlü olmayan insanlara rastlar. Tabi belli olmaz ama...
-
wert bunu yazdı:
opusdei bunu yazdı:
İnsanlar Toprak tan yaratıldı. Cinler ise ateşten. 2 alem arasında çok fark var.
-----------------------------Inanmayanlar hayalet deyip geçtikleri için bir sorun yok, inanalra neden ekleş oluyor çünkü durmuyolarki yerinde , cin çağırırlar bilmem astral bişeylerle uğraşmalar, bilmem düşünmeler etmeler uyuyamamalar korkmalar.Düşündükçe ve inandıkça daha çok rahatsız ediyorlar.
-
o değilde onlar bizim aleme geciyo ya. onların aleme geçebilen insanlarda varmıdır acaba
-
umit bunu yazdı:
o değilde onlar bizim aleme geciyo ya. onların aleme geçebilen insanlarda varmıdır acaba
-----------------------------Astral boyutta onlarla iletişime geçebilirsin, Dj doomun kocaman konusu var"Astral Seyehat" diye, bir bak derim
-
umit bunu yazdı:
-----------------------------yoktur olsa bilirdik. ama hızır a.s'nın zamanda yolculuk yaptığı göz önünde bulundurulursa senin dediğin de olabilitesi mümkün gibi bişey sanki..
-
hz süleyman onlara hizmet etiirirmiş sanırım tam bilmiyorum ama
-
umit bunu yazdı:
-----------------------------la aynı alem de yaşıyoruz sadece göremiyoruz la :D komşun o senin komşun