3 İdiots (Film Tavsiye)
-
Filmi yeni izledim yazmadan geçmeyim dedim.
Kesinlikle tavsiye ederim film dolu dolu kendini izlettiriyor...
-
Yanlış hatırlamıyosam film 2 saat 40 dak. falandı. Bunun 40 dakikası saçma sapan müziklerle dansların olduğu sahneler. :) Ama geri kalan kısım ve filmin hikayesi kesinlikle mükemmel. İzlenesi bir yapıt...
-
boşuna tavsiye etmem hocam izlemeyenler hemen indirsin :)
-
Hocam izlediğim filmlerin en iyilerinden. Gerçekten harika bir film izlemeyen pişman olur
-
başka film yokmu böle iyi geldi valla komik olsun
-
çizik
-
dublaji çıktı oh bunun ? tv.den izleyecez cihaz altyazı kabul etmiyor :W ya gömülü altyazı olacak yada dublaj :W
-
kanka sizin hatrınıza izledim de çok sıkıcı geldi bana çok uzun.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
dublaji çıktı oh bunun ? tv.den izleyecez cihaz altyazı kabul etmiyor :W ya gömülü altyazı olacak yada dublaj :W
-----------------------------hocam en iyisi gom playerla açıp direk alt yazıyı sürüklücen videoya ya sıkıntı olmuyor
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------hocam en iyisi gom playerla açıp direk alt yazıyı sürüklücen videoya ya sıkıntı olmuyor
anlamad'n hacı uydu alıcısı var onun extra flash girişi var onun sayesinde izliyoruz ve cihaz altyazı klasörde filan olursa görmüyor onun için dublaj yada gömülü lazim :W