3. İzmir Buluşması(Gölet)
-
nicimyok nezaman fet ediyoz göleti gidelim ben bucadanım bana uyar tahribat ekibi olarak adımızı yazalım foto çekip hatırayaparız
-
lan dağıtırım aqua park a gidiyoz o kadar
amele_4/2 la seni almadan wc ye bile gitmicez olm :)
sabahlara kadar samba yapcaz aqua parkta :D -
aslında havuzada gidemiyebiliriz şöle bi cumartesi yeniden bi gezebiliriz. bu sefer yalıda falan bi sahilde oturalım gezmiyelim yada gölet de uyar :d
-
gölet güzel olur
ne zamandır gitmedim -
ameleyi suya sokmadan ayrılmıcaz izmirden :D
-
amelenin elini yıkatın işte suya girip çıktı oluyor :D
-
amele suya alışık:D
çekip çekip banyo yapıo:D
çekmeden gelmeyin amua goym:D -
Ulan çoban bi kaşık suda boğucam seni.Yaz okulu vizeler 2 gün nete giremedik hemen unuttun len.Tarih uygun olursa ben de gelirim.hafta içi hergün okuldayım.Ama aqua çok kalabalık kimin eli kimin g.tünde belli değil.Gerçi tam abaza tbt müridlerine göre ama....Ulan şu t-shirt işini halletseydik amma manyak olurdu be hepimiz aynı giyinmişiz..dikkat çekerdik hiç olmassa.Havlulardada kocaman TBT.Yada amelenin resmi bastıralım aq deli gibi karizma yaparız
-
Arkadaşlar aqua çok kalabalık olur kaybederiz orda birbirimizi,başka yer olsa daha iyi olmazmı, gölet falan filan ama illede aqua derseniz tamam orayada geliriz ben varım(hafta sonu olursa tabiki biz çalışan adamız :)..... )
Saygılar..........
-
yok beyler ya havuz zevkli olur hem kamp işi var çıkışında dier müridlerde katılır gölet mölet bozmayın işi 10 kişi topladık sayılır amk:D
Toplam Hit: 12301 Toplam Mesaj: 99