3 Katli Bir Bina Kaca Cikar ?
-
Metre karesı 600-700tl arası degısır senın zevkıne gore .. ayrıca holy dogru soylemıs arsanın yerıne gore fıyatı degısır .. ve senın evı yaptıracagın ozel zevke gore fıyat artar veya azalır bu sekılde bı sonuca varamazsın.
-
Fiyatlar değişkenlik gösteriyor.
http://www.sahibinden.com/satilik-arsa/izmir/sahibinden?a507_min=400&a507_max=500
Diğer değişkenleri girerek kendi de arama yapabilirsin
-
oliWeR bunu yazdı
arkadaşlar dalgamı geçiyorsunuz anlamadım. bu işler böyle forumlardan araştırılıp karar verilecek şeyler mi? hemde bilişim forumunda araştırıyorsun.
birde bir ara yazılım şirketi düşünüyordun vazgeçtin inşaat işinemi girmeye karar verdin :D
şu acı günde bile güldürmeyi başardın beni teşekkür ederim sana
Aci gun be haci hepimizin basi sagolsun.
Burada isler o kadar sarpa sariyor ki yatirim yapayim dedim. Inanmiyorsun dimi ? Logosu bile hazirdi sirketin :)
Simdide dedimki bana devamli ve sicak para lzm ne yani yazilimcidan yatirimci olmaz mi ? YAZILIMCI : YATIRIMCI arada iki harf fark var cok degil :)
-
HannibALgan bunu yazdı
Fiyatlar değişkenlik gösteriyor.
http://www.sahibinden.com/satilik-arsa/izmir/sahibinden?a507_min=400&a507_max=500
Diğer değişkenleri girerek kendi de arama yapabilirsin
Walla sagol arkadas :) BAna bayagi bir bilgi verdin.... Tsekkur ederim diger arkadaslara da tabiki
-
underzero bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hacı öyle sorumu olur? boğazda yaparsan başka, dağın tepesine yaparsan başka...
50.000 TL de olur 550.000 TL de olur.
Morgıca gireceksen ev parasının %50 sinden fazlası cebinde olsun üstü için morgıca gir. Hatta evi kiraya verip kirasiyla kalani da kapatmaya yardımcı olabilirsin belki.
adminlik parasiyla bu yil sonunda aynen bu sekilde yapacagim.
su aralar arsa bakiyorum
admin başvuruları hangi aylarda yapılıyo :P
-
dhmm bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
ankara / keçiören / bağlum villa tarzı evler 90.000 tl
Haci 90.000 TL satis fiyati mi ? Yaptirma fiyati mi ?
gölbaşı arsayla birlikte bağlum ise sadece kat fiyatı arsayla birlikte 150.00 tl'ye kapatırsın
-
babam inşaat mühendisi arsa haric tek katlı bir binanın metrekaresi 400 tl diyordu tabi düz bir hesap yani
400*3=1200(3 katlı olduğundan)
1200*100=1.200.000(100 m2 olacaksa)
tabi bunun yanında birde arsa + dosya işlemleri var