folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3 Katli Bir Bina Kaca Cikar ?

3 Katli Bir Bina Kaca Cikar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Metre karesı 600-700tl arası degısır senın zevkıne gore .. ayrıca holy dogru soylemıs arsanın yerıne gore fıyatı degısır .. ve senın evı yaptıracagın ozel zevke gore fıyat artar veya azalır bu sekılde bı sonuca varamazsın.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fiyatlar değişkenlik gösteriyor.

http://www.sahibinden.com/satilik-arsa/izmir/sahibinden?a507_min=400&a507_max=500

Diğer değişkenleri girerek kendi de arama yapabilirsin

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı

arkadaşlar dalgamı geçiyorsunuz anlamadım. bu işler böyle forumlardan araştırılıp karar verilecek şeyler mi? hemde bilişim forumunda araştırıyorsun.

birde bir ara yazılım şirketi düşünüyordun vazgeçtin inşaat işinemi girmeye karar verdin :D

şu acı günde bile güldürmeyi başardın beni teşekkür ederim sana

Aci gun be haci hepimizin basi sagolsun.

Burada isler o kadar sarpa sariyor ki yatirim yapayim dedim. Inanmiyorsun dimi ? Logosu bile hazirdi sirketin :)

Simdide dedimki bana devamli ve sicak para lzm ne yani yazilimcidan yatirimci olmaz mi ? YAZILIMCI : YATIRIMCI arada iki harf fark var cok degil :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Fiyatlar değişkenlik gösteriyor.

http://www.sahibinden.com/satilik-arsa/izmir/sahibinden?a507_min=400&a507_max=500

Diğer değişkenleri girerek kendi de arama yapabilirsin

Walla sagol arkadas :) BAna bayagi bir bilgi verdin.... Tsekkur ederim diger arkadaslara da tabiki

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Hacı öyle sorumu olur? boğazda yaparsan başka, dağın tepesine yaparsan başka...

50.000 TL de olur 550.000 TL de olur.

Morgıca gireceksen ev parasının %50 sinden fazlası cebinde olsun üstü için morgıca gir. Hatta evi kiraya verip kirasiyla kalani da kapatmaya yardımcı olabilirsin belki.

adminlik parasiyla bu yil sonunda aynen bu sekilde yapacagim.

su aralar arsa bakiyorum

admin başvuruları hangi aylarda yapılıyo :P

onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

ankara / keçiören / bağlum villa tarzı evler 90.000 tl

Haci 90.000 TL satis fiyati mi ? Yaptirma fiyati mi ?

gölbaşı arsayla birlikte bağlum ise sadece kat fiyatı arsayla birlikte 150.00 tl'ye kapatırsın

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

babam inşaat mühendisi arsa haric tek katlı bir binanın metrekaresi 400 tl diyordu tabi düz bir hesap yani 

400*3=1200(3 katlı olduğundan)

1200*100=1.200.000(100 m2 olacaksa)

tabi bunun yanında birde arsa + dosya işlemleri var 

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 5958 Toplam Mesaj: 28