3 Kazık Sorum Var :D (Şaka) Sorularım Var
-
şimdi arkadaş lar benim pc 8 aylık filan ilk başlarda böle bir sorun yoktu sanırım 3. formattan sonra oldu pc açılıyor filan eindoes geliyor masaüstü filan neyse 1 dk filan geçiyor ortalama zarrrttt diye bir sesle beraber disket sürücü flopy yani bir dönüyor ve bunu canı sıkıldıkça çok sık olmamakla beraber yapıyor ama beni gıcık etti sonunda fişini çekicem yada neden oluyor nasıl durdurabilirim
2 sorum şu crackler nasıl yapılıyor mantığı ne bir program indiriyorsunuz bakıyorsunuz deneme sürümü ya günlük ya bir kaç kullanımlık crack ini buluyorsunuz exe yi tıklıyorsunuz hop garip garip yazılar çıkıyor ve full sürüm bunu nasıl yapıyorlar mantığını merak ettiğimden soruyorum
3. sorum ise kerio firewall kullanıyorum ama sanki bu çok iyi değil gibi geldi bilmiyorum ama sizin önerdiğiniz bişi varmı özellikle şöle bişi mesela siteyi blocklıyacaksınız o siteye bir daha giremeyecek veya tavsiye ettiğiniz bir firewall
neyse çok güzel sorlar dimi akşam akşam :D:D cvp lar için şimdiden teşekkürler müridlere -
flopy hakkında bi fikrim yok onu zikimyok yada rene anlatsın
crack i söliim sana
olay serial girerken seriali kontrol eden mantığı devre dışı bırakmak
eğer doğruı ise dallan yerine eğer yalnış ise dallan diyerek olabilir
yada bazı programlar serial ı kontrol ederken bi başka yere serialı kopyalar(ram gibi) ordan karşılaştırır
yada trial bazı prglar
registry e bi değer girer prg her açılışta o değeri kontrol eder
gibi..
örnekler hayalgücün ile sınırlı..
3
kerio iyidir çoğu java açığını fln engeller ancak port koruması pek iyi değildir
ben bit defender kullanıyomk
eğer ultra mega manyak olsun dersen
kerio üstüne zone alarm kur
hiç bişeye geçit vermez
başka sorun ???
error !!!!
text not writed -
1- pc açıldıktan sonra disket sürücüsü kontrol ediliyorsa başlangıçta çalışan programlardan biri bu işi yapıyor.Başlat çalıştır a msconfig yazarak o programlara ulaşabilirsin.Eskiden nortonun böyle birşeyi olduğunu biliyodum
2- Crackler geniş bir konudur.Mantık şudur.deneme sürümü olduğunu bildiren kısma ulaşmak gerekiyor.Bu kısımı değiştirerek full sürüm yapabilirsiz.bunun için iki yol var.Ya o programın kaynak kodu olacak ki böyle birşey yok pek, ya da asm ye çevirip bu kısmı bulacağız. Programın içinde veya ayrı bir dll dosyası seri no kontrolü yapıyor.Doğru ise şunu yap yanlış ise şunu yap (dallan) İşte cracklerde bunu değiştirerek programı kırıyorlar.Yanlış ise doğruyu girmiş gibi davran diye kodları değiştiriyor.Yakın zamanda yayınlayacağım crackerlık ile ilgili dökümandan bilgi edinebilirsin
3- kerio güzeldir,bunun yerine kaspersky ın internet toolsunu kullanabilirsin veya zone alarmı da kullanabilirsin -
1- pc açıldıktan sonra disket sürücüsü kontrol ediliyorsa başlangıçta çalışan programlardan biri bu işi yapıyor.Başlat çalıştır a msconfig yazarak o programlara ulaşabilirsin.Eskiden nortonun böyle birşeyi olduğunu biliyodum
ertan açılıştan değil windows u sıfırdan kurduğumdada yapıyor hatta bu mağazalarda satılan pc ler vara 2 arki de pro2000 var
onlardada var aynı olay beni gıcık etmeye başladı bios dan filan kapatabilirmiyiz -
bilgi bankasında holyone babanız cracklemeyi biraz anlatmış, mantığı tam veriyor, bi oku orayı
-
şu floopy ye hala bişi bulamadım yaw
-
hacı floopy ni sök kurtul ben söktüm ne ses var ne seda :D
böle kafanı dinne -
hacı en sonunda o olacakda başka bir yerden kapatamazmıyız yani lazım olduğunda yine kullanılacak şekilde bios dan filan mesela
-
Pc 9 aylik oluyoru bekle daha neler cikaricak :D
-
kes at urtul zaten bir halta yaramıyor öyle süs gibi duruyor
-
hoca dediğim gibi birşey arıyor,belki trojan yemişsindir..
kapatma konusuna gelince,bios da ilk seçenek ya da ikinci seçenkte disket sürücü ile ilgili kısım var,orda kapattırabilirsin
Toplam Hit: 2093 Toplam Mesaj: 14