folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder 3 Kazık Sorum Var :D (Şaka) Sorularım Var

3 Kazık Sorum Var :D (Şaka) Sorularım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    şimdi arkadaş lar benim pc 8 aylık filan ilk başlarda böle bir sorun yoktu sanırım 3. formattan sonra oldu pc açılıyor filan eindoes geliyor masaüstü filan neyse 1 dk filan geçiyor ortalama zarrrttt diye bir sesle beraber disket sürücü flopy yani bir dönüyor ve bunu canı sıkıldıkça çok sık olmamakla beraber yapıyor ama beni gıcık etti sonunda fişini çekicem yada neden oluyor nasıl durdurabilirim
    2 sorum şu crackler nasıl yapılıyor mantığı ne bir program indiriyorsunuz bakıyorsunuz deneme sürümü ya günlük ya bir kaç kullanımlık crack ini buluyorsunuz exe yi tıklıyorsunuz hop garip garip yazılar çıkıyor ve full sürüm bunu nasıl yapıyorlar mantığını merak ettiğimden soruyorum
    3. sorum ise kerio firewall kullanıyorum ama sanki bu çok iyi değil gibi geldi bilmiyorum ama sizin önerdiğiniz bişi varmı özellikle şöle bişi mesela siteyi blocklıyacaksınız o siteye bir daha giremeyecek veya tavsiye ettiğiniz bir firewall

neyse çok güzel sorlar dimi akşam akşam :D:D cvp lar için şimdiden teşekkürler müridlere

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    flopy hakkında bi fikrim yok onu zikimyok yada rene anlatsın
    crack i söliim sana
    olay serial girerken seriali kontrol eden mantığı devre dışı bırakmak
    eğer doğruı ise dallan yerine eğer yalnış ise dallan diyerek olabilir
    yada bazı programlar serial ı kontrol ederken bi başka yere serialı kopyalar(ram gibi) ordan karşılaştırır
    yada trial bazı prglar
    registry e bi değer girer prg her açılışta o değeri kontrol eder
    gibi..
    örnekler hayalgücün ile sınırlı..
    3
    kerio iyidir çoğu java açığını fln engeller ancak port koruması pek iyi değildir
    ben bit defender kullanıyomk
    eğer ultra mega manyak olsun dersen
    kerio üstüne zone alarm kur
    hiç bişeye geçit vermez

başka sorun ???

error !!!!
    text not writed

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    1- pc açıldıktan sonra disket sürücüsü kontrol ediliyorsa başlangıçta çalışan programlardan biri bu işi yapıyor.Başlat çalıştır a msconfig yazarak o programlara ulaşabilirsin.Eskiden nortonun böyle birşeyi olduğunu biliyodum

2- Crackler geniş bir konudur.Mantık şudur.deneme sürümü olduğunu bildiren kısma ulaşmak gerekiyor.Bu kısımı değiştirerek full sürüm yapabilirsiz.bunun için iki yol var.Ya o programın kaynak kodu olacak ki böyle birşey yok pek, ya da asm ye çevirip bu kısmı bulacağız. Programın içinde veya ayrı bir dll dosyası seri no kontrolü yapıyor.Doğru ise şunu yap yanlış ise şunu yap (dallan) İşte cracklerde bunu değiştirerek programı kırıyorlar.Yanlış ise doğruyu girmiş gibi davran diye kodları değiştiriyor.Yakın zamanda yayınlayacağım crackerlık ile ilgili dökümandan bilgi edinebilirsin

3- kerio güzeldir,bunun yerine kaspersky ın internet toolsunu kullanabilirsin veya zone alarmı da kullanabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    1- pc açıldıktan sonra disket sürücüsü kontrol ediliyorsa başlangıçta çalışan programlardan biri bu işi yapıyor.Başlat çalıştır a msconfig yazarak o programlara ulaşabilirsin.Eskiden nortonun böyle birşeyi olduğunu biliyodum
    ertan açılıştan değil windows u sıfırdan kurduğumdada yapıyor hatta bu mağazalarda satılan pc ler vara 2 arki de pro2000 var
    onlardada var aynı olay beni gıcık etmeye başladı bios dan filan kapatabilirmiyiz

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    bilgi bankasında holyone babanız cracklemeyi biraz anlatmış, mantığı tam veriyor, bi oku orayı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    şu floopy ye hala bişi bulamadım yaw

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    hacı floopy ni sök kurtul ben söktüm ne ses var ne seda :D
    böle kafanı dinne

punto cero
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hacı en sonunda o olacakda başka bir yerden kapatamazmıyız yani lazım olduğunda yine kullanılacak şekilde bios dan filan mesela

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Pc 9 aylik oluyoru bekle daha neler cikaricak :D

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snak
    snak's avatar
    Erkek
    kes at urtul zaten bir halta yaramıyor öyle süs gibi duruyor

beni kaybetmek için uğraşanı ben kaznmak için uğraşmam
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca dediğim gibi birşey arıyor,belki trojan yemişsindir..
    kapatma konusuna gelince,bios da ilk seçenek ya da ikinci seçenkte disket sürücü ile ilgili kısım var,orda kapattırabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 2093 Toplam Mesaj: 14