3 Kelimeden Cümle Kurmak
-
sovalye bunu yazdı:
-----------------------------
psikopat japon bütün deftere fare resmi çizdi
son , kumsal , köpekbalığı
------------------------------ hadi beyler kumsaldan aciliorz bugun son gunumz yakalaylm su kopekblgını
uyku küllük terlik
:P
-
crematory bunu yazdı:
-----------------------------uyku küllük terlik
:P
-----------------------------uykulu uykulu küllüğü terliğe düşürdüm..
çağdışı kaktüs numara
-
cagdisi bir numara hazirlayarak, dikenlerle kapli kaktüs misali.. ic güzelligini disari cikartmayi planlamisti..
hava, aspirin,kurt
-
aspirini havada kapan kurdun kuyruğundan düşen kılın süzülüp züzülüp zıplayıp hoplayıp muhittinin boğazına kaçtığı mekanda çay içerken yolda birinci sınıftan aliyle ipek i gördüm biri ip atıyodu biri mal mal ata bakıyodu...
at, avrat, klavye...
-
lalada bunu yazdı:
aspirini havada kapan kurdun kuyruğundan düşen kılın süzülüp züzülüp zıplayıp hoplayıp muhittinin boğazına kaçtığı mekanda çay içerken yolda birinci sınıftan aliyle ipek i gördüm biri ip atıyodu biri mal mal ata bakıyodu...
at, avrat, klavye...
-----------------------------atına binsende avradınla birlikte.msne yazmayı unutma klavyeyle dışardayım diye.
Headshot,Metal,kola
-
Haksızlık nan bu :|
Metal nickli çocuk kolasını içerek oynadığı counter-strike oyununda ilk atışını "head shot" olarak gerçekleştirdi!
Kemancı, Diskotek, Fahişe. -
MaTRaX bunu yazdı:
Haksızlık nan bu :|
Metal nickli çocuk kolasını içerek oynadığı counter-strike oyununda ilk atışını "head shot" olarak gerçekleştirdi!
Kemancı, Diskotek, Fahişe.
-----------------------------kemancı fahişe diskotekte..
ütü,tedavi,tornavida
-
tedavisi devam ederken, bende tornavida ile ütüyü açmaya çalışıyordum...
savaş, muhallebi, bihter
-
karakutu bunu yazdı:
tedavisi devam ederken, bende tornavida ile ütüyü açmaya çalışıyordum...
savaş, muhallebi, bihter
-----------------------------Savaş sırasında muhallebi yerken ölen, bihterin kocası toprağa verildi.
bilişim-mala-sex
-
bilişim fuarında mala vuran ahmet sex yaptı diye gazeteye cıktı :P
telefon karides yatak