3 Mayıs Türkçüler Günü
-
Ulu Tanrı ! Namussuz bir tek Türk yaratacağına Dünya' yı yık daha iyi.
Ne kadar korkak Türk varsa hepsini helak et.
Dönek Türk yaratma, Türkleri maymun iştahlı yapma.
Türk daima ihtiyatlı adım atsın, kimsenin tatlı diline kanmasın.
TANRI ! SEN TÜRK' Ü ÇALIŞKAN ET !
(BİLGE KAĞAN)
-
Türkçülük gününüz kutlu olsun.
-
muaythaist bunu yazdı
sözüm müslüman olduğunu söyleyenlere, diğerleri burdan sonrasını okumayabilir.
ilk not: Türk'üm ve ecdad ile gururluyum, başka bir ülke vatandaşı olmak ister miydin derseniz, hayır istemezdim.
Değinmek istediğim nokta şu ki türkçülük günü biz türk milletinin kutladığı, mazisindeki zaferlere başarılara sevindiği gurur duyduğu, yaptığı hatalardan ders aldığı bir gün olarak kutlanabilir.
ama Türk olmak ile diğer ırklardan kendini üstün görmek gibi bir mantaliteye girilirse hataya düşülmüş olur. kimse doğduğu ülkeyi ırkı seçemez.
islama göre, adam ermenidir, ama senden üstün takvaya sahiptir, o senden üstündür. müslümanların en üstün gördüğü Peygamber Efendimiz (sav) Türk müydü?
müslümanlar ancak kardeştir, mühim olan şahısların imanı ve karakteridir, ırkın üstünlük bağlamında herhangi bir değeri yoktur.
son not: hem müslüman, hem ırkçılık bağlamında Türkçü olunamaz. çünkü üstünlük ancak takvadadır.
Boşuna anlatma hocam. Adam müslüman olduğunu söyleyip Yüce Allah 'a şirk koşmuş(olmayan şeyi isnad etmiş) üst yorumların birinde. Bu kafadan ne beklersin?
Evet vatanımızı, bayrağımızı, dilimizi seviyoruz ama hiç bir milletten üstün yanımız yok. Sıradan bir Fransız, Norveçli, Güney Afrikalı 'dan hiçbir farkımız yok. Hepimiz insanız. Hİçbirimizin süper güçleri yok.
-
by_Tet bunu yazdı
Bir Türkçülük günü dedik. Açıp tek bir kitap okumamış insanlar
Yık yaaa üstünlk takvadadır demiş kesip atmışlar.
İstiklal Marşı "Kahraman ırkıma" diyor hatırlatırım
Ve bir sözle bitiriyorum
- Bülbülü çok seviyorsun diye kargayı öldürmek zorundamısın?
nacizhane kararım, sen tartışmaya girmeyi tercih edeceğim birisi değilsin. çünkü mantıksal hiçbir dayanağı olmayan şeyler söylüyorsun.
ırkımın kahramanlıkları ile gurur duyduğumu zaten söylemiştim.
ceddi başarılı işler yapmış diye, hiçbir halta yaramadan oturduğu yerden sırf türk olduğu için kendini diğer tüm ırklara mensup insanlardan üstün sanan "müslüman şahısa" idi yorumum.
sana özel biraz daha açıklayayım; cümlenin muhatabını da kısıtladım, kim neye inanırsa inanır, ne düşünürse düşünür saygı duyarım. vurgulamak istediğim hem müslüman olup hem ırkçı olduğunu iddia eden insanın düştüğü çelişkidir. asıl okumamış, dinini bilmeyen şahıs odur.
okuduğunu anlamaktan aciz birine, benim açıp tek bir kitap okumamışlığım bilgisi vahiyle iniyor heralde. takdire şayan.
neyse ortalama zeka ve üzerine sahip herkes aramızdaki polemiğin analizini yapabilecektir.
cahilliğinin farkında olmayan cahile Allah durumunu farketme ve kendini geliştirme imkanı nasip etsin inşallah. bensem o ben, bir başkasıysa başkası..
bu dua ile 3 mayıs türkçülük günümüzü kutlarım.
-
Hitlerde alman ırkı üstün diyodu vardır baska ırklardanda böyle düşünenler falan
Irkçılık osuruk gibidir herkes kendininkini güzel kokar sanır diye bi söz vardı sanırım
-
muaythaist bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Bir Türkçülük günü dedik. Açıp tek bir kitap okumamış insanlar
Yık yaaa üstünlk takvadadır demiş kesip atmışlar.
İstiklal Marşı "Kahraman ırkıma" diyor hatırlatırım
Ve bir sözle bitiriyorum
- Bülbülü çok seviyorsun diye kargayı öldürmek zorundamısın?
nacizhane kararım, sen tartışmaya girmeyi tercih edeceğim birisi değilsin. çünkü mantıksal hiçbir dayanağı olmayan şeyler söylüyorsun.
ırkımın kahramanlıkları ile gurur duyduğumu zaten söylemiştim.
ceddi başarılı işler yapmış diye, hiçbir halta yaramadan oturduğu yerden sırf türk olduğu için kendini diğer tüm ırklara mensup insanlardan üstün sanan "müslüman şahısa" idi yorumum.
sana özel biraz daha açıklayayım; cümlenin muhatabını da kısıtladım, kim neye inanırsa inanır, ne düşünürse düşünür saygı duyarım. vurgulamak istediğim hem müslüman olup hem ırkçı olduğunu iddia eden insanın düştüğü çelişkidir. asıl okumamış, dinini bilmeyen şahıs odur.
okuduğunu anlamaktan aciz birine, benim açıp tek bir kitap okumamışlığım bilgisi vahiyle iniyor heralde. takdire şayan.
neyse ortalama zeka ve üzerine sahip herkes aramızdaki polemiğin analizini yapabilecektir.
cahilliğinin farkında olmayan cahile Allah durumunu farketme ve kendini geliştirme imkanı nasip etsin inşallah. bensem o ben, bir başkasıysa başkası..
bu dua ile 3 mayıs türkçülük günümüzü kutlarım.
Ben seninle polemiğe girmedim. Kendi kendine gelin güvey olma istersen hocam :)
Konu hakkında tek bir kaynağı olmayan, Türkçülüğü Nazilerin ırkçılığı ile, racistlerin ırkçılığı ile karıştıran birisiyle, Emevilerin ırkçılığı ile karıştıran bir kimseyle polemiğe de girecek değilim.
Bu bir cevap ya da tartışmanın devamı değildir.
-
metaman bunu yazdıHüseyin Nihal Atsız'ın oğluna vasiyeti
" Yağmur Oğlum;
Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigâr olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol!
Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır.
Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içerideki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun."
Etnik ve genetik olarak benden Türk babam vardır. Ama bu kadar saçma bi açıklama olamaz gerçekse :)
rezillik resmen düşman dediklerini daha düne kadar kaymakam ile yönetiyorduk :) ne düşmanı
Bana deli gibi geliyo bu nihal atsız
sağcı Türkcüsü olmayın lütfen
Ne mutlu TÜRK üm diyene !!!
-
Ziraatci bunu yazdı
metaman bunu yazdıHüseyin Nihal Atsız'ın oğluna vasiyeti
" Yağmur Oğlum;
Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigâr olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol!
Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır.
Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içerideki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun."
Çepni boyundanım dış dünyayla yani kendi dışımızdan evliliğin en az olduğu boylardan biri kan ve görüş olarak benden Türk babam vardır. Ama bu kadar saçma bi açıklama olamaz gerçekse :)
rezillik resmen düşman dediklerini daha düne kadar kaymakam ile yönetiyorduk :) ne düşmanı
Bana deli gibi geliyo bu nihal atsız
sağcı Türkcüsü olmayın lütfen
Ne mutlu TÜRK üm diyene !!!
-
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!
Tanrı Türk'ü Korusun!
Tengri biz menen!
Ne güzel tesadüf ki Hayırlı Kandiller, Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.
dodger tarafından 03/May/16 20:47 tarihinde düzenlenmiştir -
"Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faşizmdir." - H. N. ATSIZ