folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 3 Mayıs; TÜRKÇÜLÜK Bayramınız Kutlu Olsun...!

3 Mayıs; TÜRKÇÜLÜK Bayramınız Kutlu Olsun...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Sizinde kutlu olsun.Bu bayram keşke resmi bayram olsa.Bir gün daha tatil yapardık.Türk Milletinin kendi degerlerine sahip çıkması için elimizden gelen ne varsa yapalım.Günümüzde Türklük şuuru ve bilinici yok edilmeye çalışılıyor.Siyasi ve kültürel saldırının dışında bir de bilinçsiz ve sorumsuz tipler çıkıp "YURDUM İNSANI.." gibi saçma sapan mailler göndererek ve Yüce Türk milleti ile alay ederek bizim Kahraman milletimizi pasifize etmeye ve küçük düşürmeye çalışıyorlar.Öncelikli olarak her alanda Milletimizi ve Milletimizin sahip oldugu degerleri geliştirmek ve daha ileri götürmek zorundayız.Bilinçli ve organize olmuş eğitimli bir Türk Milleti ortaya çıkana kadar durmak yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

mr66tr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sizinde kutlu olsun.Bu bayram keşke resmi bayram olsa.Bir gün daha tatil yapardık.Türk Milletinin kendi degerlerine sahip çıkması için elimizden gelen ne varsa yapalım.Günümüzde Türklük şuuru ve bilinici yok edilmeye çalışılıyor.Siyasi ve kültürel saldırının dışında bir de bilinçsiz ve sorumsuz tipler çıkıp "YURDUM İNSANI.." gibi saçma sapan mailler göndererek ve Yüce Türk milleti ile alay ederek bizim Kahraman milletimizi pasifize etmeye ve küçük düşürmeye çalışıyorlar.Öncelikli olarak her alanda Milletimizi ve Milletimizin sahip oldugu degerleri geliştirmek ve daha ileri götürmek zorundayız.Bilinçli ve organize olmuş eğitimli bir Türk Milleti ortaya çıkana kadar durmak yok

Arkadaşım öncelikle yorumunda yer alan "Bu bayram keşke resmi bayram olsa.Bir gün daha tatil yapardık." sözünü art niyetle söylemedğini varsayıyorum.Çünkü biz Türkçüler bu günü tatil yapmak için degil 3 mayıs 1944 yılında yaşanan olayları anmak için hatırlıyoruz ve hatılatıyoruz.3 mayıs 1944 günü başta Atsız ata olmak üzere değerli Türkçü büyüklerimiz için bir bayram olmasada matemli bir günde degildi yani ne tatil yapıcak kadar sevinçli bir gün nede aglıyacak kadar matemli bir gün.Fakat bu günüde bayram olarak lanse edilmeside cokta yanlıs degil.3 Mayıs 1944 günü kimin bu yolda ilelebet ilerleyeceği kimin arkasını dönüp giderek pes edeceği ansılılmasının yanında Türkçü düşünce somutlaşmak için büyük bir adım atmıstır.Herkesin bu günün anlamını ve önemini bilmesini beklemiyoruz fakat yanlıs anlamalarada sebebiyet vermemek için yorumun üzerinden düzletme yapmamıda sahsi olarak sana karsı bir eliştiri olarak algılama.Tekrar Bütün *Kara budunun TÜRKÇÜLÜK gününü kutlarım.

* Türk tarihinde Türk halkına verilen öz Türkçe isim kısaca ben,sen,o,bizler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

mr66tr bunu yazdı:

Arkadaşım öncelikle yorumunda yer alan "Bu bayram keşke resmi bayram olsa.Bir gün daha tatil yapardık." sözünü art niyetle söylemedğini varsayıyorum.Çünkü biz Türkçüler bu günü tatil yapmak için degil 3 mayıs 1944 yılında yaşanan olayları anmak için hatırlıyoruz ve hatılatıyoruz.3 mayıs 1944 günü başta Atsız ata olmak üzere değerli Türkçü büyüklerimiz için bir bayram olmasada matemli bir günde degildi yani ne tatil yapıcak kadar sevinçli bir gün nede aglıyacak kadar matemli bir gün.Fakat bu günüde bayram olarak lanse edilmeside cokta yanlıs degil.3 Mayıs 1944 günü kimin bu yolda ilelebet ilerleyeceği kimin arkasını dönüp giderek pes edeceği ansılılmasının yanında Türkçü düşünce somutlaşmak için büyük bir adım atmıstır.Herkesin bu günün anlamını ve önemini bilmesini beklemiyoruz fakat yanlıs anlamalarada sebebiyet vermemek için yorumun üzerinden düzletme yapmamıda sahsi olarak sana karsı bir eliştiri olarak algılama.Tekrar Bütün *Kara budunun TÜRKÇÜLÜK gününü kutlarım.

Sayın BAAL duyarlılığın için teşekkurler.Orada o yazıyı ne maksatla yazdıgımı anlamış oldugunuzu zannediyorum.Ben bu Türkçülük konusunda fazlasıyla bilgiliyim.Neyin ne oldugunu nasıl oldugunu biliyorum.Benim yazımda dikkat çekmesi gereken ve üzerinde durulması gereken husus "YURDUM İNSANI" adı verilen bu tür aşağılayıcı ifadelerin engellenmesidir.Bu detayı atlayarak benim 3 Mayıs günü ile ilgili ciddiyetsiz yaklaşımım oldugunu düşünürsen sen bilirsin.Lütfen konuyu dagıtmayalım.Türklük ve Türk Milleti ile ilgili olan degerlerimizi kaybetmek üzereyiz.Bunu herkes iyice kavrasın.Türklüğümüze sahip çıkalım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    mr66tr bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

mr66tr bunu yazdı:

Sayın BAAL duyarlılığın için teşekkurler.Orada o yazıyı ne maksatla yazdıgımı anlamış oldugunuzu zannediyorum.Ben bu Türkçülük konusunda fazlasıyla bilgiliyim.Neyin ne oldugunu nasıl oldugunu biliyorum.Benim yazımda dikkat çekmesi gereken ve üzerinde durulması gereken husus "YURDUM İNSANI" adı verilen bu tür aşağılayıcı ifadelerin engellenmesidir.Bu detayı atlayarak benim 3 Mayıs günü ile ilgili ciddiyetsiz yaklaşımım oldugunu düşünürsen sen bilirsin.Lütfen konuyu dagıtmayalım.Türklük ve Türk Milleti ile ilgili olan degerlerimizi kaybetmek üzereyiz.Bunu herkes iyice kavrasın.Türklüğümüze sahip çıkalım

Sizi sahsi olarak tanımadıgım için bu konuda ne kadar bilgili ve duyarlı oldugunuzu bilemem.Bu yüzden kendimi bu konu üzerinde düzeltme geregi hissettim yanlıs anlamayın.Ne mutlu size bu konu hakkında duyarlı bilgili bir insansanız dikkat çekmek istedigniz konuda oldukca önemli aslında baslı basına bir konu acılıp tartısılması gereken önemli bir detay.Ben bu konu çercevesinde hem bilmiyenleri bilgilendirek hemde sizi tanımadıgım için söylemlerinzden dogucak yanlıs anlasılmayı gidermek maksadında bir alıntı yaptım.Bence bahsettigniz husus gercek önemli fakat bu konuda tartısılmaması gerekli önemli oldugu için baska bir baslık altında masaya yatırılıp tartısılsa bu önemli husus içinde gercekten daha saglıklı olmazmı.Tekrar belirtiyorum yanlıs anlamayın sahsınıza karsı bir atıfda bulunmadın esenlikler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

Hepinizin bayramı kutlu olsun andalar.

Tengri Türükü Yületsun. 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:

ahanda ırkçılık tartışması çıkar burdanda =)

"..."

Yok Canım ne Irkçılık tartışması çıkacakki, Türk Kardeşlerimin Türklük Bayramını kutlarım. Faşist olsunlar ama Faşistlikleri Dış Ülkelere karşı olsun, içeride Kısır Döngü fukara Halka estirilmesine Karşıyım sadece. Aksi takdirde Şu anki Dünya Oyun Kurallarında Gerekli Oyunlardan birisidir, Mutlak Güç kalabilmeyi bilsinler başkada bi faydası olmaz Faşizmin zaten. İçerde Estirilmesi Kesinlinle Yıkıcı Hüküm Doğurur Saygı ile belirtirim.

Örneklemem, Amerikanın Ülkeleri Sömürgeleştirmesi, Localar ve faaliyetleri, Bunları yapsınlar Gözlerinden Öperim. İçerdeki Halkla Uraşmasınlar, Halk içinde Hainlik eden varsa Cezasını içerden kesmek Kolaydır neticede. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Diğer Arkadaşlar İçin Konuyu Hortlatayım Dedim. ( Reklam İçin Değil Kesinlikle )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Günün Önem ve Anlamına Binaen; Grup Kızılelma'dan " 3 MAYIS " Şarkısı

Link : http://rapidshare.com/files/112157875/Kizil_Elma_-__3_Mayis.mp3.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Türkçülük + Kaynarca'nın kurtulusu kutlu olsun  :)

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turu
    turu's avatar
    Erkek

YUKARKİ POSTUM NEDEN BOŞ ÇIKTI ANLAMADIM ..

1) Bu ülkenin tapu sicil belgesi Türklüğün elindedir. Bedeli şehit ve gazi kanları ile ödenmiştir. Bu belge üzerinde oynamak isteyenler bedel ödemeye hazır olsunlar. Bu bedel çok ağır olacaktır. 2) Türk"lüğün suç, Müslüman"lığın Nostalji ve Atatürk"ü sevmenin dinsizlik olduğu ülkemizde, inadına “TÜRK”, inadına “MÜSLÜMAN”, inadına ATATÜRK"çüyüm...!!!  

her kelimesine EVET...EVET...EVET

yaş 46 ama...daha iş var :)
Toplam Hit: 9725 Toplam Mesaj: 45