3 Pkk'lının Vurulma Anı
-
DJ_Alper bunu yazdıRockZs bunu yazdınewtonunkafasi bunu yazdı
Olay nerede olmuş ayrıca videoyu dikkatli izlememe rağmen şahısların elinde silah vb şeyler göremedim. Ben mi körüm?
hocam bunun birkaç dk uzun versiyonu var, öncesinde baya takip ediyorlar, o arada namluyu görüyorlar. onu bulursan orada belli oluyor.
Bu linki yi oldu , favorlere ekledim ,canım sıkıldkça seyrederim bu teröristlerin vurulma anını , keyfim yerine gelir
-
RockZs bunu yazdınewtonunkafasi bunu yazdı
Olay nerede olmuş ayrıca videoyu dikkatli izlememe rağmen şahısların elinde silah vb şeyler göremedim. Ben mi körüm?
hocam bunun birkaç dk uzun versiyonu var, öncesinde baya takip ediyorlar, o arada namluyu görüyorlar. onu bulursan orada belli oluyor.
varsa link atsana
işte bu böyle olması gerek
bacaklardan yiyen yaşasada iflah olmaz piç
-
https://www.youtube.com/watch?v=EuN2Hc9VCNM
-
futurist bunu yazdı
Keşke yayınlanmasaydı bizimkilerin acemi oldukları ortaya çıkmış.
iş sadece teknolojide bitmiyor maalesef.
söylediklerimi yanlış yerlere çekmeyin lütfen
Bizimkiler derken? Eğer Türk'lerden bahsediyorsan adamlar gayet profesyonel davranıyor önce kime atacağını biliyor, silahlıyı bekliyor falan. Muhtemelen ya bordo berelisiniz, yada bizimkiler derken Türk'lerden bahsetmiyorsunuz?
-
futurist bunu yazdı
Keşke yayınlanmasaydı bizimkilerin acemi oldukları ortaya çıkmış.
iş sadece teknolojide bitmiyor maalesef.
söylediklerimi yanlış yerlere çekmeyin lütfen
Beni yalnış anlama Futurist :)
Ama savaşta etik ve politik sözlerin pek geçerliliği yok malesef,
Askerimize hendek kazıp kadın kıyafetleriyle ateş açan ve bunu çekip kendi halkların da kahraman ilan edilecek kadar orospu çocuğu meziyetleri olan kansız köpekler var iken
O araçta ki asker/polis okuduğu duaya kurban olur, gözünü kırpmadan bastığa tetiğe mermi olur, sesi titremeden emir kulu olarak ne yapacağını tekrar tekrar sorup garanti altıan alarak haraket eden şerefli ve onurlu askere
Acemi değil soysuz ve boktan bu dünya'da senin benim etik ve politik laflar etmemizi sağlayacak yorumlar için kendini tehlikeye attığı bizim için kısa onun için bir ömürlik zamanlardır bunlar.
Kaldı ki bu bir savaş değil. Bu köpek sürüsünün kuduzlaşıp sahibini ısırması ve sahibi sağlam taştaşlı pompalı bir tüfek ile beynini deşmek için uğraştığı 30 yıllık süren bir mücadeledir.
Artı olarak uzun versiyon da terörist bile sayılmayacak köpeğin namlusunu görüp beklemeye almıştırlar kendilerini, diğerlerin de ise el bombası vardı. Bunları teyit ederekte bekleyeme geçtiler.
Yani silahsız değiller.
-
dediklerimi yanlış yere çekmeyin diye uyardım ama dur bakalım kim doğru anlayacak bekliyorum
-
Hayret kimse konu açmamış :)
http://www.hurriyet.com.tr/istanbuldaki-patlamanin-nedeni-bomba-40021557
Normalde gündem konucular hemen konu açarlardı.
-
Bu aletler çok yetenekli, savunma sanayi fuarında inceleme şansım olmuştu.
-
UTHO bunu yazdı
Hayret kimse konu açmamış :)
http://www.hurriyet.com.tr/istanbuldaki-patlamanin-nedeni-bomba-40021557
Normalde gündem konucular hemen konu açarlardı.
Putin terör öyle olmaz böyle olur diyor yakında birçok olaya da şahit olabiliriz bunun gibi , toplu yerlerden uzak durmakta yarar var
-
helal olsun ne güzel indirdiler oruspu çocuklarını