3 Sevap 5 Günah
-
kardeslerim...Benim sürekli sitem ettiğim konulardan biridir...
orn. biri cıkıp der " yok sole yap cok sewap" "sole yaparsan cok gunah" "sole yaparsan bilmem kaç sevap kazanırsın" " sole yaparsan bilmem kaç gunah kazanırsın " fln... artık midem bulanmaya başladı ve..bence din bole bir matematik gosterisi değil...
...ki ben bu tür tarikatların artniyetli dış ülkelerce desteklendiğini düşünüyorum.. zira insanları dinden aşırı derece soğutuyorlar... üstelik bu tür insanların müslüman olduklarında şüpheliyim... ben içki içerken bana kaldırp sowemessin... kuran'dada yazdığı gibi Allah'la kul arasına kimse giremez !!
// artık cok canımı sıkmaya başladı bende paylaşmak istedim -
rn. biri cıkıp der " yok sole yap cok sewap" "sole yaparsan cok gunah" "sole yaparsan bilmem kaç sevap kazanırsın" " sole yaparsan bilmem kaç gunah kazanırsın " fln...
-----------
3 sevab işleyene 1 sevab bizden. -
HolyDemon
Sevap Puanı : 34418
Günah Puanı : 9562348465903217
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :S -
Allah 'Benim kullarım akıl sahibi olanlardır' demiş sen kendine mantıklı gelen şeyleri yap onun bunun dediğine takma kafayı , mesela benimde kafam içki içen insanın 40 gün namaz kılmaması gerektiği olayına takıldı ama düşündümki en iyisi bildiğimi yapmak her hafta düzenli olarak içerim cuma'larıda paşa paşa kılarım kendimi mutlu hissederim .. :)
-
HolyDemon Sevap Puanı : 34418 Günah Puanı : 9562348465903217 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :S
---------------
hocam sen batmıssın :S -
Lemuria +1 =)
zaten beraber yapıyoz a.q :D -
takma kafaya olm be sttr et :) benim gibi cool ol
-
hacım içki içebilirsin gunahı neyse hesabına aktarılır tevbe etmediğin sürece
namaz kılarsın sevabı neyse aktarılır hesabına...
dediğin gibi metametik hesabı yapılır ama bu tarafta değil o hesabı yapacak olanlar bizler değiliz..sen kulak asma onlara...
tarikat olayında da kısmen haklısın dinden de soğutabilirler..doğrular varsa seni dindar biri de yapabilirler...doğrusu allah bilir..
sen gunahlardan sakınmana bak tarikta zorunluluk değil tercihtir (doğru veya yanlış)...onlarsız da pekala ibadetini yapabilirsin..yete ki iste.. -
holy bence işlem hatası yaptın.. ;)
-
milletin gövde gösterisi yapacağı başka bişi bulması lazım
-
ırf yeniydi dimi??? alışırsın;)
Toplam Hit: 2386 Toplam Mesaj: 16