3 Ve 5 GB"Lık Bedava Web Hosting..
-
http://3000mb.com/signup.html
www.5000megs.com
Verilen FTP adresin herhangi bir FTP programı kullanarak (Örneğin CuteFTP gibi )upload yapabilirsiniz...
Kolay Gelsin..
Saygılarımla...
MatraX.. -
:)) hangi dangalak ücretsiz 3 gb lik alan verir ki
O kast edilen bandwith dir,yani bant genişliğidir,maximumm bulacağın alan 250 mb veya 500 mb dır -
Sanırım reklam yok bunda Ertan abi.. :S Bilmiyorum üye oldum bende bakıyorum..
-
Welcome to 5000megs.com FREE web site hosting! Sign up for an account load with features like:
* 5,000 MB disk space (5 GB)
* 10,000 MB transfer (10 GB Bandwidth)
* NO ads on your pages!
* 20 MB file size limit (compare to 500kb by most other hosts!)
* FREE Counters!
* A fast, friendly tech support team
* Easy to use Pagebuilder/HTML editor
* http://username.5000megs.com!
* FTP or browser-based file manager
* Blazing fast & reliable 99.9% uptime on Dual Xeon servers!
* Instant activation
Güzele benziyor,denemeye değer. :) -
:) Ben kopyalayacaktım...
* 10,000 MB transfer (10 GB Bandwidth)
bu kısmını özellikle Ertan abi için.. -
ya biraz mantıklı düşünelim hangi şirket 5 gb host alanı verir verse de iflas etmez mi? 50 mb freee host veren şirket kendini kapatmaz mı :)) Onlar bant genişliğidir kendinizi kaptırmayın fazla..... Zaten deneyince görürsünüz
-
ertan aga yalan sölicek halleri yok.öyle yaparsa daha buyuk zarar eder.insanları kandırıyor die bvasına elmedik klam.neden ısrar wediosun
-
ben yalan söylüyorlar diye birşey demiş miyim iyici bak.
İkinci şeye gelince hiç bir site böyle birşey yapamaz.Siteyi inceledim ve bu şekilde söylüyorlar. Sorun sitedeki iş de,hiç bir site bunu yapamaz.
Ama şöyle birşey vermişler
Account usage
Total Disk Space: 4.88 GB
Used: 0.00 B
Available: 4.88 GB
Bunun sahtekarlıkrtan başka birşey olduğunu düşünmüyorum....
Sıkıysa kullanın 5 gb tı
-
hadi hep beaber ertan abiye yuklenelim.. ertan abi ne biliosun belki adamın teki lotodan para kırdı haram die fakirlere hosting verior beleş..yada zengin bi adam olmeden vasiyet etdi hea?? ne biliosun..belki cıa verio alanı bakcak kim ne sitesi acıor bakayım die?? yalanmı solicek yani koskoca matrax bunumu kastediorsun?*
-
Konuyu farklı yerlere çekmeyelim,isteyen deneyip görür,bence bi sahtekarlık yok gibi ama bu imkanları sağlamalarıda çok güç,ama deneyelim bişi kaybetmeyiz,yumulun derim şimdilik :)
-
Hrrrrr :@ :@ :))
Toplam Hit: 1889 Toplam Mesaj: 20