folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 3 Yıl Sonra Ios Dan Android'e Geçiş Ve Yaşadıklarım.

3 Yıl Sonra Ios Dan Android'e Geçiş Ve Yaşadıklarım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

typeapp mail kullanıyorum.

mymail ve bluemail turkcell in exchange maillerini almıyor mymaili iphone da normal maillerimi yandex gmail vs kontrol için kullanıyordum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Her zaman söylemişimdir symbian en iyisi diye. 

Bana Symbian demeyin

Mümkünde Maemo Meego N900 N9 gibi şeylerde söylemeyin.

üzülüyorum.

Symbian zaten ömrünü tamamlamıştı. Nokia'nın donanım konusunda cimri davranması ise tüy dikti. Mesala Nokia 5800'da 434 mhz işlemciye 128 MB ram ve 81 MB hafıza ile destek vermişlerdi. Tabi telefon belli bir süre sonra şişip kasmaya başlıyordu. Kaldı ki Symbian tuşlu telefonların menüsüne sahipti. Seçenekler > Aç > Birlikte Aç > diye süren matruşka bebek gibi bir menü tasarımına sahipti.

Nokia baktı Symbian'dan bi cacık olmaz Meego'ya geçiş aşamaları başlamıştı ki Microsoft'un köstebeği sayesinde onuda yolun başında bitirdiler. İlk ve tek Meego'lu telefon Nokia N9'u kullanmıştım. Full dokunmatik sadece parmak hareketleriyle menüsünde gezilebilen şahane bir işletim sistemiydi. Nokia donanım ve yazılım uyumunu sağlamıştı tıpkı iPhone gibi.

Aslında Meego'nun bitirilme sebebini ben Amerika olarak görüyorum. Tüm yazılımların kendilerine ait olmasını istiyorlar. Tüm dünyanın verileri Amerika'ya aksın istiyorlar. Sektörde başka bir ülkeye ait yazılım istemiyorlar. Zaten Microsoft'ta Nokia'yı alıp projeyi bitirdi sonrasında Windows Phone macerasına girdi onuda beceremedi.

Android'in ilk zamanlarında Samsung'ta böyle kendi işletim sistemini geliştiriyordu ismi Bada'ydı. Sonrasında Google gel sana Nexus'ta ortaklık vereyim falandı filandı Bada'yı el altından bitirdiler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

orjinal lg hızlı şarj aletimi kaybettikten sonra çeşitli şarj aletleri denedim. 

100 tl LG nin hızlı şarjına vermek istemezseniz  GM 5 PLUS ve diğer qualcomm fastcharging destekli şarj aletleri ile hızlı şarj oluyor

kablo ( 10 TL )  + adaptor ( 25 TL ) toplam 35  tl 

3 te 1 fiyatına alabilirsiniz. 

2 + daha ekliyorum cihaza.

cihazı alırken satın aldıgım glass ı önünde fabrika çıkışı jelatin var diye yedekte tutup takmamıştım bugun jelatini söküp taktım.  glass ile ekranın çok daha net parlak ve hassasiyetinin daha iyi oldugunu fark ettim. 

buff ve jelatin ile degil kesinlikle glass ile kullanın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata
    patata's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

S3'den iPhone 6'ya geçersen tabi apple fanboyu olursun :D:D:D

S3 nerde, iphone 6 nerde hocam yav :D

git samsung s8+ al bakiyim, iphone 7 plus'a bakıyor musun :D

Tahtam eksik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

5 yıl garantisi varmış =D iphone'a verececeğin parayla zaten 3 kere alırsın aynı telefonu 2 yıl garantiden 6 yıl yapar üstüne de yeni teknoloji kullanmış olursun.

iphone fakirlerin kendisini avutmak için kullandığı bir cihazdır yoksa 1 gb ramli makineyi kim niye övsün?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Bugünün ayfonunu alsam kendime 3 telefon almış gibi oluyorum. 1500 tl fazla vermem ki oda fazla telefona bir asgari ücretten fazlasını vermek bana göre israf yav insan kaç ay aç yaşayabilir yada kaç ay ayfonsuz yaşayabilir ;)

Vermeyin sizler ayfon aldıkça diger telefonlarda fiyatlarını ayfona yaklaştırdı ne kadar çok zengin var gerçi tanıdığım zenginler daha yeni yeni akıllı telefonlarla tanıştı 2 aylık emeginizi yemeden içmeden kazandığınızı elinizde dolaştırmayın 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

Bugünün ayfonunu alsam kendime 3 telefon almış gibi oluyorum. 1500 tl fazla vermem ki oda fazla telefona bir asgari ücretten fazlasını vermek bana göre israf yav insan kaç ay aç yaşayabilir yada kaç ay ayfonsuz yaşayabilir ;)

Vermeyin sizler ayfon aldıkça diger telefonlarda fiyatlarını ayfona yaklaştırdı ne kadar çok zengin var gerçi tanıdığım zenginler daha yeni yeni akıllı telefonlarla tanıştı 2 aylık emeginizi yemeden içmeden kazandığınızı elinizde dolaştırmayın 

Tabi fiyatların artmasında döviz kurunun ve vergilerin hiç suçu yok. Ah o firmalar yok mu o firmalar tüm suç onlarda. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Artık cihazlarımı sadece teşhirden almayı planlıyorum v30 teşhir satışa çıkana kadar v20 ile devam çünki samsung teşhirlerde sim slotu ve imei yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ben huaweiciyim arkadas param yoksa almam param varsa huawei alırım

ayrıca :) https://www.facebook.com/kurcala/videos/911588998997540/?hc_ref=ART_b20mkS5OqS7n1ePwMggtlxQ_c4qLLt2DK_oDafNC_NwHzBIg6GXS0_ijmjcXeH8&pnref=story  

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bende iphone SE var uzun zamandır ios  kullanıyorum fakat android geçmeyi düşünüyorum Samsung s7 edge veya Note 5 düşünüyorum sizce geçmelimiyim ios gibi performanslı olur mu android de.

JuMaN tarafından 09/Eyl/17 12:12 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 6611 Toplam Mesaj: 31
ios apple lg apple lg v20 apple to android