30 Adet Laptop
-
sen en ıyısı satma hepsnı bana gnder :P
bu arada tek tek satarsan talıp olablrm
-
bi güzellik yapda alalım işte memur adamız tek tek satarsan alırım bende
-
hojam bi fiyat koyacakmsın toptanmı satacan ?
-
ii bi digital ile fotolarını teker teker cek hangi makınada ne kusur var tek tek incleyip not al...
gittigidiyor yada sahibinden sitelerinde (bence gittigidiyor daha ii.) sanal magaza ac fotolarını ve neyi var neyi yok ortaya yaz sonra bekle sana yollanan soruları guzel cevaplarsan bence cogunu satabilirsin..
Ben olsam bunu kullanırdım gittigidiyor a atarsan nikini ver de biz de inceleyelim ne de olsa elektronikçiyiz belki alırız kırık dokuk bişey.
bi de calısmayanların arızalarının nereden kaynaklandıgını bilmiyorsan işin zor :(
-
kadikoy yazicioglunda ki dizustu pc tamircilerine mutlaka satarsin
onlar havada kapar
ama ucuz ama sudan ucuz alirlar
-
Bence de tektek satman kar'ına olacaktir..Bir tanede ben alabilirim belki..Cok zor ama.. Bak simdiden 4-5 tane musteri cikti..
-
tek tek se bende müşteriyim :)
-
GittiGidiyor'da da güzel gider. Mardin'de olsaydın ben rahat eritirdim o laptopları 1 haftaya ama işte kader utansın :)
-
hitbaytar bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar s.a
Elimde 30 tane kullanılmış laptop var.Çoğu hala çalışıo ama bazılarının problemleri var bunları nasıl değerlendirebilirim bi fikriniz varmı?
-----------------------------
30 laptop eline nasıl geçti :S 1-2 değil tam 30.. Yamuk olmasın?? -
Hoca sikindirk bir blog/site acıp aletlerin resimlerini cekip altlarına özelliklerini ve istedigin fiyatı yazarsan iyi olur.Belki bizdende alıcı cıkar.