folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Remus bunu yazdı:
    -----------------------------

Tüm tahribat'ın zafer bayramını kutluyorum.Ek olarak birde video paylaşıyorum daha önce paylaşılmış ama izlemeyenler için bi köşeye koyim:

Youtube'dan

Truveo'dan

Gönül isterdi bugünde Amerika için aynı düşünceleri barındıralım içimizde ama malum her hareketi bizim olduğu gibi çoğu ülkenin de aleyhine olduğu için bu imkansız.

Yaşasın cumhuriyetimiz..

İmkansızmış! Önce Nutuk'u oku ondan sonra gel imkanlımıymış değilmiymiş anla.

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

ZaYGo bunu yazdı:
    Remus bunu yazdı:

Tüm tahribat'ın zafer bayramını kutluyorum.Ek olarak birde video paylaşıyorum daha önce paylaşılmış ama izlemeyenler için bi köşeye koyim:

Youtube'dan

Truveo'dan

Gönül isterdi bugünde Amerika için aynı düşünceleri barındıralım içimizde ama malum her hareketi bizim olduğu gibi çoğu ülkenin de aleyhine olduğu için bu imkansız.

Yaşasın cumhuriyetimiz..

İmkansızmış! Önce Nutuk'u oku ondan sonra gel imkanlımıymış değilmiymiş anla.

he canım he.devam et, büyük dost amerika hey corç.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun! Burdaki gibi yaşayalım bu günü törenlere karılalım: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73535

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

Kutlu olsun !

İZİNDEYİZ !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek
    Hepimizin zafer bayramı kutlu olsun..

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

''...Efendiler, 26/27 Ağustos günlerinde, yani iki gün içinde, düşmanın Karahisar'ın güneyinde 50 ve doğusunda 20,30 kilometre uzunluğundaki müstahkem cephelerini düşürdük. Yenilen düşman ordusunun bütün kuvvetlerini, 30 Ağustos'a kadar Aslıhanlar yöresinde kuşattık. 30 Ağustosta yaptığımız savaş sonunda düşmanın ana kuvvetlerini yok ettik ve esir aldık. Düşman ordusunun başkomutanlığını yapan General Trikopis de esirler arasına girdi. Demek ki, tasarladığımız kesin sonuç, beş günde alınmış oldu. 31 Ağustos 1922 günü ordularımız ana kuvvetleriyle İzmir'e doğru yol alırken diğer birlikleriyle de düşmanın Eskişehir'in kuzeyinde bulunan kuvvetlerini yenmek üzere ilerliyorlardı.

Doğrudan doğruya bana gönderilen bir telsiz telgrafta da İzmir'deki İtilaf Devletleri konsoloslarına benimle görüşmelerde bulunma yetkisinin verildiği bildirilerek, onlarla hangi gün ve nerede buluşabileceğim soruluyordu. Buna verdiğim cevapta da 9 Eylül 1922'de Kemalpaşa'da görüşebileceğimizi bildirmiştim. Gerçekten de söz verdiğim gün, ben Kemalpaşa'da bulundum. Fakat görüşme isteyenler orada değildi. Çünkü ordularımız, İzmir Rıhtımında ilk verdiğim hedefe, Akdeniz'e ulaşmış bulunuyorlardı"

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    zafer bayramımız kutlu ossun, mutlu ossun efenim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Hepimize kutlu olsun bu güzel gün. 

Daha nice zaferlere, nice bayramlara... 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Yine çarşının, sokakların her bir yeri Ay-yıldız bayraklarla donatılmış, Atatürk posterleri bayrakları her yerde evlerden mağazalara araçlara kadar her yer Ay-Yıldız tahribata girdim Ay-Yıldızlı Atatürk böyle günlerde insanın içi tuhaf oluyor, gururlanıyor. Hele birde bayrakların arasında askeri polisi görünce daha bir başka oluyor. Bu çoşkuyu kaybetmeden daha nice 30 Ağustoslara

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Bayramımız kutlu olsun :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 7386 Toplam Mesaj: 58