folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 30 Kuruşa 6 Vesikalık Nasıl Bastırılır?

30 Kuruşa 6 Vesikalık Nasıl Bastırılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

bir çızık attım.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

saç üst resmide sağa yatık fotoşopta solamı yatırdın :D

edit:bende resim çıkartma makinesi var atakıyorum makinaya daha ucuza geliyo :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

güzel iş , evde yazıcı varsa foto baskı destekliyorsa birim ücret daha da düşürülebilir , yazıcılara gıcık oluyorum

alet artı 2 kartuş 2oo lira     1 kartuş 1oo lira gelde sövme mürekkebi makinadan pahali sonra gidin orjinal alın diyorlar , el insaf yaw

20-25 liraya dolum setleri satıyorlar içinde şırıngası cartı curtu dahil ben kullanıyorum gayetde memnunum hiç saymadım ama 10 seferden fazla dolduruyor

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

hocam herşey çok güzel iyice düşünülmüş ama o nasıl bir fotoğraf hayattan bezmişsin vurun beni kurtulayım der gibi :D (yanlış anlama fotoğrafı değil yüz hattını eleştiriyorum... ne demekse :D )

sanane oglum:|

Anime - Manga
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Zachariah bunu yazdı:

Stargazer bunu yazdı:

hocam herşey çok güzel iyice düşünülmüş ama o nasıl bir fotoğraf hayattan bezmişsin vurun beni kurtulayım der gibi :D (yanlış anlama fotoğrafı değil yüz hattını eleştiriyorum... ne demekse :D )

sanane oglum:|

ulan musti her yerde muhalefetsin bana.15 dakkalık yoldasın yeminle gelir mahalleye kırarım azını burnunu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fotoğrafçı yerine copy center'a gidin, daha önce çektirdiğiniz fotoğrafı çoğaltsınlar.

jack daniels 160 yaşında
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek

uzantısı psd olan dosyayı nasıl acıcam : |

siyah beyaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

swinQc bunu yazdı:

uzantısı psd olan dosyayı nasıl acıcam : |

photoshop ilen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

yok fotografçılar bundan vesikalık parası istiyor en sağlıklısı bu şekilde resmi düzenledikten sonra, media markt den çıkarttırmak, formatı jpg olacak baskılar oldukça kaliteli zaten, Hp makineler. bu yöntemle 25 foto çıkarttırdım, 2 tl mi ne hatırlamıyorum o civarda para verdim, normal bi fotografçıdan çıakrtmaya kalksanız 4 taneye 9 tl alıyor. 25 tane 2 tl yken neden 4 tane aşırı bulur uygulanmış fotoya 9 tl veresin ki ey mürid :P :) konuyu ben yazcaktımda waktim yoktu.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

daha önce kıllık yapan resimciyle karşılaşmıştım. kaltak diyodu ki ben bunu sana basarım ama 5 lira alırım!!! çıkmıştım ordan...

teknolojinin gelişmesiyle bunu yapanlar çoğalmış olmalı ki artık hiçbiri yapmaya pek yanaşmıyor.

bugün teknosaya gittim. baskı makineleri vardı. yükledim resimleri basalım dedim adama. ben basıyorum ama diğer arkadaş olsa basmazdı fotoğrafçılarla papaz oluyoruz dedi. öğrenciyiz muhabbeti falan yaptık biraz adamla.

sonuç olarak tanesi 20 kuruştan sayfa çıktı aldım yani bir sayfada 6 vesikalık olduğundan 18 vesikalık 60 kuruşa geldi bana.

tavsiyem eğer başında eleman olmayan baskı makineleri falan bulabiliyorsanız para atmalı felan onlarla basın sıkıntı olmasın.

fotoğrafçı kıllık yaparsa önce kibar konuşun sonra koy gitsin dayılanın biraz. herşeyini ben yapmışım normal resim gibi bascaksın diye çıkışın. olmazsa çıkar gidersin.

son çare de böyle resimci olmayan ama baskı yapan yerlere gitmek. ben teknosaya şans eseri girdim yoksa resimciye girecektim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 9520 Toplam Mesaj: 38