30 TL Vb. Rakamlara Windows Lisansi Satin Almak
-
n11 gibi siteler faturasız ürün satışına izin vermez..
Yani sike sike sana fatura yollamak zorunda
Fatura olursada kimseninsana bişey diyeceğini sanmıyorum ki fatura sahte değilse
-
Lich bunu yazdı
n11 gibi siteler faturasız ürün satışına izin vermez..
Yani sike sike sana fatura yollamak zorunda
Fatura olursada kimseninsana bişey diyeceğini sanmıyorum ki fatura sahte değilse
Hocam fatura gonderiyorlar orjinal. Hatta fatura kesip, dijital lisans icin lisans etiketi bastirip gonderen bile var. Ama iste microsoft tarafinda durum nasil olur onu bilemiyorum. Adam bana gelip 50tl ye nasil lisans aldin, ya da bu lisans ev kullanicilari icin veya bu lisans sirket kullanimina uygun degil vs derse nasil olacak?
@mkyb bilir bunu sormak lazim
DrKeworks tarafından 06/Eki/18 09:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Olay sana verdiği key e fatura kesmesi değil diye biliyorum. İşin profesyonelleri önermiyor. Bkz. Çözüm Park
-
ilteris bunu yazdı
Olay sana verdiği key e fatura kesmesi değil diye biliyorum. İşin profesyonelleri önermiyor. Bkz. Çözüm Park
Aynen hocam bende ondan yanasamiyorum iste. Simdi lisansli pc bakiyorum. Acaba amd ryzen 3 veya intel i3 islemciler insan kaynaklari departmaninda excel’de filan cok sisme yapar mi ya da donar mi? Cok makrolu formullu dosya filan yok
-
DrKeworks bunu yazdıilteris bunu yazdı
Aynen hocam bende ondan yanasamiyorum iste. Simdi lisansli pc bakiyorum. Acaba amd ryzen 3 veya intel i3 islemciler insan kaynaklari departmaninda excel’de filan cok sisme yapar mi ya da donar mi? Cok makrolu formullu dosya filan yok
ASUS H110M-K 1151P DDR4 SES GLAN VGA SATA3 USB3.0 INTEL KABYLAKE CORE I5 7400 3.0GHz 1151P Kingston HyperX Fury 8 GB 2133MHz DDR4 WD GREEN 120GB WD GREEN 3D NAND 2.5'' 545/465MBs High Power 500W 80+
Muhasebeye (makrosu oto boku aşırı bol çalışan exceller var) pc istendi bunu topladım verdim satınalmaya bakalım. İleriye dönük olarak düşünüyorum ben. Domain e alınacak biraz o kaynak tüketecek falan.. İleride ben fıtık olmamak için kendi refahımı da katarak topluyorum :) Ama insan kaynakları için i3 iyidir Ryzen3 iyidir.
-
Microsoft un her yıl şirketlere yaptığı SAM çalışması denen bir olay vardır,
Şuan çalıştığım şirkette yapıyoruz hangi lisans hangi bilgisayarda hangi office hangi bilgisayarda bütün bilgiler toplanıyor, o yüzden şirkete alıyorsanız paradan kaçıp kendinizi sora sokmayın çünkü yarın bu gün bu çalışma olunca bu lisansınız yanlış lu şekilde tekrar almanız lisanslamanız gerek dediklerinde mecbur o şuan kaçtığın ücreti ödemek zorunda kalıyorsun ve microsoft faturaya bakmıyor yok şu para kesilmiş bu para fiyata bu key alınmış o zaman gerçek lisanstır diye
Adamların datasında hangi key open hangisi oem hepsi ayrı ayrı belli size oem lisans open diye fatura edilse bile microsoft bu lisans open değil oem yanlış fatura edilmiş dese ne yapacaksınız ?
Mecbur yeniden alacaksınız o yüzden şirket ise kaçarı yok mecbur ne denirse onu alacaksınız yapacak birşey yok kolay gelsin
-
oem lisans satın almaktansa hwidgen.mk3 kullanmak daha mantıklı. burada detaya girmeyeceğim araştıran bulur yardıma ihtiyacı olan varsa pm atabilir. redditte konuşulmuş olması lazım en kötü oradan bulunabilir diye düşünüyorum.
-
TheM4D bunu yazdı
oem lisans satın almaktansa hwidgen.mk3 kullanmak daha mantıklı. burada detaya girmeyeceğim araştıran bulur yardıma ihtiyacı olan varsa pm atabilir. redditte konuşulmuş olması lazım en kötü oradan bulunabilir diye düşünüyorum.
Tam detaya girilecek bir forum ve forum konusunda neden gizlemek için uğraşılır şöyle bilgiler bilmiyorum..
https://textuploader.com/df70k
https://www.nsaneforums.com/topic/312871-windows-10-digital-license-hwid-kms38%E2%84%A2-generation/
NoktaliVirgul tarafından 06/Eki/18 15:10 tarihinde düzenlenmiştir -
15 TL ye de var
https://urun.n11.com/microsoft-yazilimlari/windows-10-pro-3264-bit-turkce-orjinal-lisans-P277494326
hemde 5 yıldızlı satıcı : )
-
hocalar limitim 3000 tl.. lisansli ve domaine kayitli kasmayacak pc lazim esasinda. ama sanirim asgari i3 veya ryzen 3 olmasi gerekiyor iste.. su verdiginiz linkleri bi arastirayim :(