30 Websitesinden Tanıtım Yazısı Pr4 Pr3 Karışık
-
arkadaşlar tanıtım yazılarını 100 tlden yayınlıyorum sitenizde 1 ay içinde hit artışı olmaz ise paranızı aynen iade ediyorum.
r10 gibi vs forumlardaki çöp boktan sitelerle kıyaslamayın yazı yazdım anda googleda sıralamaya etkisini anlatmama gerek yok ilgilnenler geri ödeme garantisini veriyorum. daha ne yapalım mk :D
-
Hocam kaç site var toplam? Mümkünse pm gönderebilir misin? Bide tanıtım yazılarını sen mi yazıyorsun bizmi veriyoruz. Bu sıralar düşünüyorum da pek fazla da bilgim yok ondan soruyorum.
-
ne zamana kadar geçerli hocam bu teklif ?
-
yazıları linki ile beraber siz veriyorsunuz biz yayınlıyoruz etkilerini hep beraber görüyoruz.
test edilmiş sistemdir ve etkisi şöyle söyleyim 20 30 hit yapan bir site ani bir yükseliş ile 300 400 500 1k arasında hite ulaşmıştır test edilen kurumsal bir firma.
-
yazılar yayınlandıkdan 1 ay içinde sitenizde hit yükselişi olmaz ise paranızı geri gönderiyorum teklif sürekli geçerlidir.
-
Sıkayp adresini mi değiştirdin dostum? Sürekli işse sürekli çalışırız beraber :D
-
skype echoll83
diğer hesaba giremiyorum pcden
EcHoLL tarafından 05/Şub/14 02:57 tarihinde düzenlenmiştir -
dostum sana şunu sormak istiyorum, ben pek anlamıyorum seodan fakat bu düzgün yapılmadığında olayı batırdığınıda okudum bu verdiğin backlink mi hacklink mi, yani eldekinden olmayalım sonra.
-
hacklink değil bunlar paravan siteler yani anchor text link kasılmamış refral link kasılmış siteler bir sekötre değil genel internet baz alınarak tüm sektörlere etki yaratması için yapılmış siteler ayrıca bu sitelerinhepsi farklı makinelerde farklı iplerde barınıyor etkisini test etmiş biri olarak etki eder garantisini veriyorum siten çöp spam değil ise eğer
EcHoLL tarafından 05/Şub/14 03:03 tarihinde düzenlenmiştir -
sitelerin listesini pm rica edebilir miyim bir de en son ne olur hacı ? :)
-
çizelim 15 güne lazım olacak :)