folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder 30 Websitesinden Tanıtım Yazısı Pr4 Pr3 Karışık

30 Websitesinden Tanıtım Yazısı Pr4 Pr3 Karışık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

arkadaşlar tanıtım yazılarını 100 tlden yayınlıyorum sitenizde 1 ay içinde  hit artışı olmaz ise paranızı aynen iade ediyorum.

r10 gibi vs forumlardaki çöp boktan sitelerle kıyaslamayın yazı yazdım anda googleda  sıralamaya etkisini anlatmama gerek yok ilgilnenler geri ödeme garantisini veriyorum. daha ne yapalım mk :D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hocam kaç site var toplam? Mümkünse pm gönderebilir misin? Bide tanıtım yazılarını sen mi yazıyorsun bizmi veriyoruz. Bu sıralar düşünüyorum da pek fazla da bilgim yok ondan soruyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne zamana kadar geçerli hocam bu teklif ?

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

yazıları linki ile beraber siz veriyorsunuz biz yayınlıyoruz etkilerini hep beraber görüyoruz.

test edilmiş sistemdir ve etkisi şöyle söyleyim 20 30 hit yapan bir site ani bir yükseliş ile 300 400 500 1k arasında hite ulaşmıştır test edilen kurumsal bir firma.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

yazılar yayınlandıkdan 1 ay içinde sitenizde hit yükselişi olmaz ise paranızı geri gönderiyorum teklif sürekli geçerlidir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Sıkayp adresini mi değiştirdin dostum? Sürekli işse sürekli çalışırız beraber :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

skype echoll83

diğer hesaba giremiyorum pcden

EcHoLL tarafından 05/Şub/14 02:57 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

dostum sana şunu sormak istiyorum, ben pek anlamıyorum seodan fakat bu düzgün yapılmadığında olayı batırdığınıda okudum bu verdiğin backlink mi hacklink mi, yani eldekinden olmayalım sonra.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

hacklink değil bunlar paravan siteler yani anchor text link kasılmamış refral link kasılmış siteler bir sekötre değil genel internet baz alınarak tüm sektörlere etki yaratması için yapılmış siteler ayrıca bu sitelerinhepsi farklı makinelerde farklı iplerde barınıyor etkisini test etmiş biri olarak etki eder garantisini veriyorum siten çöp spam değil ise eğer

EcHoLL tarafından 05/Şub/14 03:03 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

sitelerin listesini pm rica edebilir miyim bir de en son ne olur hacı ? :)

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

çizelim 15 güne lazım olacak :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 1310 Toplam Mesaj: 14