30 Yasina Gelmeden Yapilan 15 Yanlis
-
Arkadaslar Yunanca bir sitede okudum hosuma gitti ve paylasayim dedim. 30 yasini doldurmadan yapilan 15 yanlis buyrun :
1 - Basarili olabilmek icin egitimin ve zeki olmanin yeterli oldugunu zannederiz
2 - Sagligimizi hice sayariz
3 - Birikim yapmayiz
4 - Paranin mutluluk getirdigini saniriz
5 - Ilk zorlukta vazgeceriz
6 - Baska insanlarin yonumuzu tayin etmesine izin veririz
7 - Sabirsizis
8 - Herkesi memnun etmeye calisiriz
9 - Tum dostluklarin her zaman devam edecegini saniriz
10 - Yerimizi degistirdigimizde tum problemlerimizn cozulecegini saniriz
11 - Etrafimizda bir balon olustururuz
12 - Herseyi siyah veya beyaz goruruz
13 - Ruh ikizimizi arariz
14 - Hayatimizi programlamaya calisiriz
15 - Sadece kendimizin zorlandigini saniriz.
dhmm tarafından 07/Oca/16 11:21 tarihinde düzenlenmiştir -
3. yapmayız değil yapamayız daha doğru olacak gibi.
4. para zaten mutluluk getirir. siz bi parasızlığın mutsuzluğunu tadın sonra anlarsınız paranın mutluluğunu
9.bir daha asla böyle bir hata yapmam .
15. hala öyle olduğunu düşünmeden edemiyorum.
-
samaccc bunu yazdı
4. para zaten mutluluk getirir. siz bi parasızlığın mutsuzluğunu tadın sonra anlarsınız paranın mutluluğunu
Evet hocam 3uncu yapmayiz. Yani gelecegimiz icin birikim yapmadan carcur ederiz. O manada.
-
çok doğru tespitler.
Hemen hemen hepsini yaşadım.
Özellikle 6
-
Allah'ın emirlerine karş gelmeyin yeter.
-
buyuklerimizden guzel yorumlar.
su sabirsizlik cogunlukla olacak isi batirmaya bile neden oluyor.
-
dhmm bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Evet hocam 3uncu yapmayiz. Yani gelecegimiz icin birikim yapmadan carcur ederiz. O manada.
Ya sen ne diyon aga? Halk aldığını vergiye, kiraya, elektiriğe suya, ekmeğe vermekten cebine para mı kalıyor da birikim yapmıyor. Gelen gidiyor gelen gidiyor arkadaş 10 dakika elimde durmayan para gördüm ben.
-
Cayan bunu yazdıdhmm bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Ya sen ne diyon aga? Halk aldığını vergiye, kiraya, elektiriğe suya, ekmeğe vermekten cebine para mı kalıyor da birikim yapmıyor. Gelen gidiyor gelen gidiyor arkadaş 10 dakika elimde durmayan para gördüm ben.
Hocam herkes bir degil. Elinde kalaninda kiymetini bilmiyor bazilari. Turkiye'deki vergileri bilemem ben Yunainstan'dayim. Lakin burada paylastigim seylerden bazilari benimde basima gelmedi degil.
-
9. tek geçerim.
-
4- Para herzaman mutluluk getirir :) Param var mutlu degilim diyen ya agir gerizekalidir yada milleti trolluyordur. Insanlara adil yasama ortami sunsunlar ulkedeki bosanma davalarinin %85 i birden durur net.
-
Daha 6 yılım var. Tek tek gördüm çoğunu