300-400 Arası Cep Telefonu Tavsiye
-
-
Samsung Star Wifi Arkasındayım, sonuna kadar korurum,öneririm, severim.Çünkü o benim telefonum. Fazla mesajlaşmadığım zamanlar ( Günde 20 mesaj atma zamanı oluyor tam olarak.) telefonla fazla görüşmediğim zamanlar (böyle bir zaman dilimi yok en kötü hatunlarla günde 2 saat konusurum.) şarjım 4 gün gidiyor. Dokunmatiğinde mesaj atma zor olmaz mı sorusuna ise şöyle diyorum; ''mesaj yaazmak hiç bu kadar kolay olmamıstı.'' Narin bir telefondur bu eksisi.Hafiftir.Kamerası 3.2 olmasına rağmen iyi çekimler yapamaz(panaromik moduna bayılıyorum ama)Genel olarak 350 TL ye alabileceğin daha iyi bir telefon yok bence. Samsung daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bu aralıkta ::D
Bknz;
Samnsung CLP-315 Lazer Yazıcı
Samsung R522 JSo2 Laptop
Samsung D900i
Samsung Star Wifi
Samsung MP3
Samsung 104 '' Plazma TV
Samsung Çamaşır Makinası
I love u samsungggg ı love you somsunngggg
-evet samsung holiganıyım.(beni gülümseten tek firma)
Dipnot:gülümsetme işleminde bişi sokmuyolar :D
-
nokia x3 kulaksız radyo dinlenebiliyor en çok bu özelliği hoşuma gitti 3.2 kamera var işini görür,sesde acarrr tavsiye ederim 325 tl
-
rockwerap bunu yazdı:
-----------------------------
nokia x3 kulaksız radyo dinlenebiliyor en çok bu özelliği hoşuma gitti 3.2 kamera var işini görür,sesde acarrr tavsiye ederim 325 tl
-----------------------------sen konuyu okumadın galiba :) x3 e 10 lira vermem ben.
-
2011 ocak ayinda ayfonun 5. serisi cikacak epil'dan aciklama gelecek yarin oburgun. ayfon ucge fiyatlarinda ciddi indirim bekleniyor 2011'in ilk ceyreginde. Biraz daha beklerdim haci yerinde ben olsam :)
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
2011 ocak ayinda ayfonun 5. serisi cikacak epil'dan aciklama gelecek yarin oburgun. ayfon ucge fiyatlarinda ciddi indirim bekleniyor 2011'in ilk ceyreginde. Biraz daha beklerdim haci yerinde ben olsam :)
-----------------------------iphonem var hocam :)) bana 3. hattı takcak tlf lazım
-
2011 e kım ole kim kala
-
hocam okadar para verme derim
orjinal kayıtlı sıfır ürün, bitek garantisi yok
http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-SAMSUNG-G600-GERCEK-5MP-GERCEK-KAMPANYA_W0QQidZZ28982754
4bine yakın işlemde %99 olumlu yorum,
139du 10lira arttırmış fiyatı, msj atarsan boyle boyle die, düşürebilir
ben alıcam ama kartımın limiti dolu, hesap kesimi bekliyorum
-
Biri artık x-files'ı dinlesin :)
-
400 e HTC Touch 2 verebilirim hocam
179 dolar.