300 Kg Ağırlığındaki Adam Tabuta Sığmadı
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------üzücü..yaşarkende eziyet çekmiş o kilolarla ölümüde azap verici olmus..cok eskiden bi flm izlemişdim 4 kardeş vardı anneleri obezite hastasıydı hastalanıp öldüğünde naaş evden zorlukla cıkarılacagından baska insanların annelerine acımamaları ve merakla karısık alay konusu olmaması icin annelerinin cesediyle beraber evi yakmıslardı kendileride ağlayarak izlemişdi karşıdan
-----------------------------Hangi film ?
Benzer bir senaryo da, atını kesip çocuklarına yediren bir filmde vardı.
-
cvp yazarkende hatırlamaya calisdim ama gelmedi aklima hatırllayınca yazarım mutlaka
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
HolySeclorum'un güldüğü kısım adamın ölümü değil, haberi yapan medyanın sunduğu metin. Her konuda bu tip tartışmalar yaratarak birbirinizi kırmak yerine, daha geniş düşünerek birbirinizi anlamayı tercih etseniz daha yaratıcı bir tartışma ortamı oluşabilir.
Haberi yapmalarımı baya zahmetli olmuş bi açıklasana bana? adamın yazdığını iyi oku... yakın arkadşaın herhalde savunmaya çalışmışsın...
Merak etme arkadaşım o saydığın özellikler kısmende olsa mevcut zatn...
Tartışma yaratmak maksatlı deil insanca söyledim, sadece ben deil benim gibi onca kişi aklından geçirmiştir emin ol... o muhterem delikanlılık yapıcağına insani duygulara önem vermeyi öğrensin önce... hala abuk subuk artislenio, klavye delikanlısı kendini fasulyedn nimet sanıo...
Potansiyel_Virus
bilmiyorum ama senin bahsettiğin film değildi gerçek bir olaydı epey önce haberlerde görmüştüm ama filmi varmı bilmiyorum -
persian bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
HolySeclorum'un güldüğü kısım adamın ölümü değil, haberi yapan medyanın sunduğu metin. Her konuda bu tip tartışmalar yaratarak birbirinizi kırmak yerine, daha geniş düşünerek birbirinizi anlamayı tercih etseniz daha yaratıcı bir tartışma ortamı oluşabilir.
Haberi yapmalarımı baya zahmetli olmuş bi açıklasana bana? adamın yazdığını iyi oku... yakın arkadşaın herhalde savunmaya çalışmışsın...
-----------------------------Bahsettiğin kişinin ismini bile bilmiyorum, aynı iletide farklı bir nick yazsaydı, benzer ifadeyi o kişi için de kullanırdım.
-
allah rahmet eylesin
-
Swool bunu yazdı:
persian bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------Bahsettiğin kişinin ismini bile bilmiyorum, aynı iletide farklı bir nick yazsaydı, benzer ifadeyi o kişi için de kullanırdım.
O işin farklı boyutu... Haberi yapmaları zahmetli olmuş sanırım sende o şahısla aynı düşüncede ol yada olma neysee o sizin düşüncenizciddi bir konuya alaycı biçimde o yazıyı yazma gafletinde bulunan muhteremi kısmende olsa kendince uyarma salaklığında bulundğm için ve konunun salakça boyut almasına neden olduğum için herkesten özür dilerim....
-
HolySeclorum
haksız oldugun bı konuyu ne dıye savunuyorsun daha dogrusu neyı savunmaya calısıyorsun anlayamadım ?
-
medya merak etmesin herkese uygun bi tabut mutlaka vardır.yoksa bile yapılabilir.kimse açıkta kalmaz kapatırlar mutlaka kara toprakla.