folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 3.000 Liraya İmac Mi Pc Mi ?

3.000 Liraya İmac Mi Pc Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

konu up 

ayrica surdaki konuyuda takip ediyorum 

http://www.tahribat.com/Forum-Oyun-Canavari-Topluyoruz-Gtx770-R9-290-Gtx780-Ve-Sistem-Degerlendirmeleriniz-186681/1/-/-/999999

guzel bir sistem cikicak gibi 

aslinda donemlik bilgisayar toplucaksin sabit bir konu olucak surekli guncellenicek sistemler 

tbt bilgisayarini olusturmus olcaz :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

onemli olan soru mac os kullanmaktan hoslanicakmisin ? Eger cevabin evet ise kesinlik ile mac al.

Sanallastirma kullanicagini soyluyorsun. bence mac al.

vmware'den alamayacagin performansi paralell ile alirsin. usblerin sanallara eklenmesinde sorun yasamazsin; cidden cok stabil ve hizli.

Ben monster notebook kullaniyorum buna macos kurdum. 3000'lik imac'den ne kadar performans alinir bilmiyorum ama evde mac mini kullaniyorum i5'e (monster dedigim cihaz 3,500 liralik bir oyun notebook'u cift ssd 2,9larda islemci) 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sadikcafer
    sadikcafer's avatar
    Erkek

Abiler, Müridler, Tertipler aşağıdaki linkteki cihaza bi bakabilir misiniz?

http://www.gold.com.tr/apple-imac-me086tu-a-21-5inc-all-in-one-pc_u

İnş. Müh.'üm. Autocadde ve idecadde proje çizmek ve ofiste internette dolaşmak ufak programlar kurabilirim belki, falan filan için kullanacam. Bu işler için Notebook aldım ekran küçük, zor oluyo. Masaüstü toplayıp (AŞIRI) performansada ihtiyacım yok. Hem şık, hem Apple olması hemde 21.5 ekran olduğu için alıyorum. En uygun bulduğum fiyat Gold Teknoloji marketteki :) 

Yorumlarınıza daha doğrusu almak için biraz gaza ihtiyacım var. 

Eyvallah.

Toplam Hit: 4287 Toplam Mesaj: 24