3000 Tl Bütçe İle Masaüstü Bilgisayar Toplayacağım Önerileriniz?
-
Müridler, günlerim pc başında geçiyor ve 3 senedir intel atom kullanmaktan bıktım.
şöyle i7 işlemcili, güzel birşey alacağım.
bütçe genelde daha düşük olduğu için tbt konularında yeni konu açmak zorunda kaldım.
tek belirteceğim şey ekran kartının öyle şahane olması önemli değil. gta vb. oyunları kasmadan kaldırması yeterli olur.
eğer ki fiyatta yer kalırsa en son arttırılabilir fiyatı.
yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
-
bana kalırsa al makintoşu dik masanın üzerine aslanlar gibi kullan hocam. öyle kasaydı masaydı yerdi yurttu antin kuntin problemleri yok. virüs derdi yok şeyi yok. zımba gibi makine vesselam. senin dediğin orta kalite oyunların hepsinin de mac versiyonu var
Ephesus tarafından 16/Eyl/12 15:08 tarihinde düzenlenmiştir -
hoca makinadan önce mekanı da önemli, taş gibi makina alıp sik gibi koltukta saatlerini geçirip beli boynu fıtık etmemek lazım.
-
Ephesus bunu yazdı
bana kalırsa al makintoşu dik masanın üzerine aslanlar gibi kullan hocam. öyle kasaydı masaydı yerdi yurttu antin kuntin problemleri yok. virüs derdi yok şeyi yok. zımba gibi makine vesselam. senin dediğin orta kalite oyunların hepsinin de mac versiyonu var
Çok isterdim hocam ancak windowsta çalışmak zorundayım.kaynakların boşa gitme sıkıntısı olmasa xp de kalacaktım ama biraz daha modernleşeceğim mecbur.
Haklısın hocam, ancak makinem güzel olsunda. ben yerde dahi otururum
-
tasslehoff bunu yazdıEphesus bunu yazdı
Çok isterdim hocam ancak windowsta çalışmak zorundayım.kaynakların boşa gitme sıkıntısı olmasa xp de kalacaktım ama biraz daha modernleşeceğim mecbur.
mac önerdiğimden değil ama mac lere win7 de kurabilirsin ama hiç gerek yok aynı donanımı dışarda yarı fiyatına alabiliyosun
şu otobüs kamyon vs lerin şöför koltuklarından almayı düşünüyorum pc içinonlardan daha rahat bişey yok şu dünyada
-
lalada bunu yazdıtasslehoff bunu yazdıEphesus bunu yazdı
mac önerdiğimden değil ama mac lere win7 de kurabilirsin ama hiç gerek yok aynı donanımı dışarda yarı fiyatına alabiliyosun
şu otobüs kamyon vs lerin şöför koltuklarından almayı düşünüyorum pc içinonlardan daha rahat bişey yok şu dünyada
İÇERİDEKİ RAHAT EV KOLTUĞUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HOCAM, MİNDERİ FALAN GÜZEL.
UP GÖREVİ GÖRSÜN BU, MAKİNE ÖNERİSİ GEREKLİ.
-
Ephesus bunu yazdı
Adam grafik işi falan yapmayacaksa ne gereği var macintosha daha fazla para vermesinin?
Şimdi yazdığını ele alırsak kasa derdi yok diyorsun kasa 40 cmlik bişey onu sırtında taşımıyorsun bişey yapmıyorsun.Virüs derdi şeyi yok.Şeyi yokdan kastın nedir ? Tamam virüsü anladık virüs yok diyon linuxda da virüs yok o zaman linux kullansın.Kaldı ki şuana kadar virüs bana hiç bir zaman çok büyük problemler yaratmadı yaratanda çok tanıdığım yok.
Yani 1-2 tane özellik için markaya para vermek nie anlamıyorum.Bu arada artık ameleler bile apple kullanıyor yani sıradışı ve cool değil artık.
u235 tarafından 16/Eyl/12 17:52 tarihinde düzenlenmiştir