3000 Tl Laptop Önerisi
-
Genki bunu yazdımctatlises bunu yazdı
Hocam elimde bu pc var doğum günü hediyesi olarak geldi. kullandığım kendi bilgisayarım oldugu için bu ürünün hiç kutusu açılmadı garantilidir sadece vatan bilgisayarda kurulum yapmak için açılmış, Google dahi girilmemiştir.
macle takas edermisin hocam ? :D isminden dolayı etklif edeyim dedim
takas düşünmüyorum hocam. satıcam alıcısı çıkarsa, kendi kullandığım pc'im oldugu için ihtiyaç fazlası kullanılmamış bir ürün.
-
mctatlises bunu yazdıMert_648 bunu yazdımctatlises bunu yazdı
Hocam elimde bu pc var doğum günü hediyesi olarak geldi. kullandığım kendi bilgisayarım oldugu için bu ürünün hiç kutusu açılmadı garantilidir sadece vatan bilgisayarda kurulum yapmak için açılmış, Google dahi girilmemiştir.
Hocam ikinci el istemiyolar teşekürler
ikinci el degil hocam bilgisayar sıfır kapalı kutusunda.
Hoca yanlış anlama laf sokma veya seni rencide etmek için sormuyorum, sadece mantığım almadı nasıl oluyor hem açılmış ve kurulum yapılmış hemde sıfır kapalı kutuda ?
ikinci el degil hocam bilgisayar sıfır kapalı kutusunda.Hocam elimde bu pc var doğum günü hediyesi olarak geldi. kullandığım kendi bilgisayarım oldugu için bu ürünün hiç kutusu açılmadı garantilidir sadece vatan bilgisayarda kurulum yapmak için açılmış, Google dahi girilmemiştir.
-
Jubei bunu yazdımctatlises bunu yazdıMert_648 bunu yazdımctatlises bunu yazdı
Hocam ikinci el istemiyolar teşekürler
ikinci el degil hocam bilgisayar sıfır kapalı kutusunda.
Hoca yanlış anlama laf sokma veya seni rencide etmek için sormuyorum, sadece mantığım almadı nasıl oluyor hem açılmış ve kurulum yapılmış hemde sıfır kapalı kutuda ?
ikinci el degil hocam bilgisayar sıfır kapalı kutusunda.Hocam elimde bu pc var doğum günü hediyesi olarak geldi. kullandığım kendi bilgisayarım oldugu için bu ürünün hiç kutusu açılmadı garantilidir sadece vatan bilgisayarda kurulum yapmak için açılmış, Google dahi girilmemiştir.
Hocam satın aldığında vatan bilgisayardan kurulum yapıp kutusunda teslim ediyorlar ya sana biz teslim aldık alalı kutu acılmadı bile anlatabildimmi ? kullanılmadı yani.
-
güncel
-
son kez up hafta sonu alıncak
dell ve hp nasıldır ?
öncelik asus ve lenovo
-
Monster modellerine de bakabilirsin.
-
bunu almayı düşündük
nasıldır ? malzeme kalitesi falan