3000 Tl Limitli Notebook
-
lenovo öneririm hocam ben çok memnun kaldım.
surfacelerede bir bak istersen
-
Hocam apple hariç
dell,asus,lenovo,samsung alabilirsin yalnız asusun gidip k52 serisini alırsan soruN Yaşarsın her markanın kendi içerisinde kalite segmenti var . Araştırarak bu şekilde alırsan daha sağlıklı olur
örnek asus k52 i5 1500 iken yine
asus n53 i5 2000 tl vs gibi. burada yazanlar neye göre şunu al bunu al diyorlar bilmiyorum ama tek bir markaya bağlı kalmak mantıklı değil. 13 yıllık teknik servis deneyimi bunun 5 yılı vatan müsteri hizmetleri deneyimi olarak söyliyorum şuandada notebooklara teknik servis hizmeti veriyoruz.
sony - artık üretim yapmıyor
toshiba- tnb bilgisayar servisi aşırı sorunlu bir servis kesinlikle bulaşma
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Notebookumdan çok memnunum 8 ram 2 gb ekran falan filan ama lanet olası bir ekran kartına sahibim.
Ulan her şeyi güncel her yazılımı orijinal güç tasarruflu modda oyunu yarım yamalak açıyor girişinde oyundan atıyor.Yüksek performansa alınca oyuna tıklıyorsun tepki vermiyor.Ne lanet bir şeymiş bu ya.
Ulan 1 haftadır uğraşıyorum bir daha bu marka ekran kartından alırsam en adi o....u çocuğuyum.
Hani bugüne kadar forumda bu kadar aleni sövmememişimdir ama herkes çatır çatır oynuyor bizim alet neden açmıyor delirdim harbiden.
Nvidia olsun tuzlu olsun hocam !
Marka nedir bilmiyorum hocam ama öncelikle anakartım biosunu bir güncelle . Sorun düzelmez ise sistemini temiz bir cd den güzelce kurulum yap komple hdd yi sil ( amaç recoveriyi iptal etmek. Yalnız yeni cihazlarda win 8 lisans anahtarı biosa gömülü olduğu için tekrar orjinal lisansa ulaşamayabilirsin) üreticlerin sitesinden yani notebook markası değilde ati ise atinin nvidia ise nvidianın güncel sürümünü yükle düzelir büyğk ihtimal recovery ler bazen bilgisayarı aptallaştırıyor
-
1)dell 2)Toshiba veya hp alabilirsin hocam
-
Monster bilgisayarlara bak bir de sana tavsiyem. Sıfır fiyatlarını bilmiyorum ama ikinci elini 3000'den bulursun.
-
Benim tavsitem monster
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-1.html
Tarzı birşey işini görür diye düşünüyorum gtx960m oyunlarda genel olarak işini gayet iyi görür sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte işlemçiye gelinçe oyun dışındaki yapaçağın hesaplama vs tarzı işler içinde i7-4720HQ bu fiyat aralığında gayet iyi iş görür.
venom88 tarafından 03/May/15 01:29 tarihinde düzenlenmiştir
Apple falan bakıyorum demişsin senin yapaçağın iş de işlemçi güçü çok önemli oyunlar içinde ekran kartı ve ram miktarı bu donanımların aynısını apple bu fiyata bulabiliyorsan tabiki bir seçenek olabilir ama kullandığın programlar mac os u ne kadar destekler oyun oynuyorum demişsin ne kadar internetten apple için oyun bulabilirsin crackliyebilirsin bunlar apple için sıkınıtılı konular. -
trampfd bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
apple yada lenovo dışında mal alırsan yemin ediyorum pm atar söverim :D
başka kalite marka yok piyasada milletin yorumlarını dinleme
kaliteye bak.
not : apple alacaksan oyunu unut
Niye unutsun la? Alette GT750M var, 60fps üstünde GTA V oynuyorum, ha 3000 liralık Apple da bu kart yok o ayrı.
Windows kurmak da Bootcamp sayesinde çocuk oyuncağı, 2-3 tıkla 10dk içinde halloluyor.

Pc oyunlarına (belli başlı olanlar hariç) yer ayırmıyorum da, yüzlerce eski oyunum var emulatorlerle oynadığım, kısacası; Apple ile çok iyi oyun oynanıyor, hiç bir pc de böyle bir ekran kalitesi de yok zaten.
para bok olsa sorun yok zaten uygun fiyatli maclerde nerdeyse ekran kartı yokla var arası :D