30.000 Liraya Ne İş Yapılır?
-
tR0jaN bunu yazdı
hiç bir yorumu okumadım ama konu başlığının cevabı "kairos"
İş yapmak istiyorum demiş hocam, parayı imha etmek istiyorum dememiş.
-
Austen bunu yazdıtR0jaN bunu yazdı
hiç bir yorumu okumadım ama konu başlığının cevabı "kairos"
İş yapmak istiyorum demiş hocam, parayı imha etmek istiyorum dememiş.
sana göre imha, bana göre iş :)
-
Seni bilmem ama bende şu an o para olsa hemen Çin' den elektronik sigara getirirdim:):)
-
zeyrekli bunu yazdı
Seni bilmem ama bende şu an o para olsa hemen Çin' den elektronik sigara getirirdim:):)
kar marjı çok yüsek katılıyorum...
işlek caddelere langırt,boks makinasıda koyabilirsin. hem başında durmazsın hemde güzel gelir elde edersin
-
Elektronik sigara sektöründe köşe başları tutulmadı mı ya? Hala ekmek var mı?
-
Kim tutmuş köşe başını yav, tutmuşda ben niye bulamıyorumda alamıyorum aylardır. Elektronik sigara ve cep telefonu Çin' den ne getirirsen burada 1 hafta bile elinde durmaz satarsın, bir de hayır dua alırsın..
-
zeyrekli bunu yazdı
Kim tutmuş köşe başını yav, tutmuşda ben niye bulamıyorumda alamıyorum aylardır. Elektronik sigara ve cep telefonu Çin' den ne getirirsen burada 1 hafta bile elinde durmaz satarsın, bir de hayır dua alırsın..
mesela neyi getirtmek lazım hocam ?
-
İç çamaşırı ve çorap satan bir yer aç veya bunun alim satimini araştırma yap kovala burayi olur elbet
-
hocam aç yatırm hesabı hisse senedi kovala bu ara baya getirisi var oturduğun yerden al sat yap
-
Hali hazırda bir iş fikrin yoksa, Franchising seçeneklere yönelmen en mantıklı yoldur. İnternette Franchising konusunda birçok bilgi ve ilan bulabilirsin.