300W PSU Zotac GTX 460‘I Destekler Mi ?
-
Beyler 300w güç kaynağı NVidia Zotac GTX 460'ı (Güç tüketimi 160 Watt) destekler mi , yeterli midir ?
Ayriyetten http://www.webilgi.com/ekran-kartlari-vga/14426-zotac-geforce-gtx-460-ekran-karti-incelemesi.html
Linkte 6. fotoğrafta görülen iki tane 6 pinli PCIe ek güç bağlantısının ikisine de mi elektrik vermek gerekir ? Teki yeterli midir ?
-
hocam o öyle belli olmazki.
tüm parçaların kullandıgı enerjiye bakarsın ona göre destekler yada desteklemez diye bir$ey söyleyebilirsin. -
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------
hocam o öyle belli olmazki.
tüm parçaların kullandıgı enerjiye bakarsın ona göre destekler yada desteklemez diye bir$ey söyleyebilirsin.
-----------------------------hocam haklısın peki tüm parçaların kullandığı enerjiyi nerden bulcam...
-
ekran kartı kaç istiyosa diğer parçalarda hesaba katılmış oluyor. 300 w diyosa ekran kartı 300 w destekler.
-
fatX bunu yazdı:
ekran kartı kaç istiyosa diğer parçalarda hesaba katılmış oluyor. 300 w diyosa ekran kartı 300 w destekler.
-----------------------------emin misin üstad ? eğer öyleyse almıcam psu ? online alışveriş yaptığım sitede ekran kartının güç tüketiminde 160 W yazıyordu . bu bütün parçalar demek nasıl oluyor , öyle olsa neden 450-500W'lık psu'lar olsun ki ?
-
http://www.msi.com/index.php?func=power
burdan bakabilirsin. -
fatX bunu yazdı:
Yok öle bi$ey hocam. -
KafirImam bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------emin misin üstad ? eğer öyleyse almıcam psu ? online alışveriş yaptığım sitede ekran kartının güç tüketiminde 160 W yazıyordu . bu bütün parçalar demek nasıl oluyor , öyle olsa neden 450-500W'lık psu'lar olsun ki ?
-----------------------------gts250 aldım ben min. 450 w diyodu ekran kartının üstünde sordum o dediğini alırken, dediğim şekildeymiş yoksa başa çıkamazsın falan demişti.
500 w aldım ben yinede daha sağlam olması için.
-
fatX bunu yazdı:
KafirImam bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------gts250 aldım ben min. 450 w diyodu ekran kartının üstünde sordum o dediğini alırken, dediğim şekildeymiş yoksa başa çıkamazsın falan demişti.
500 w aldım ben yinede daha sağlam olması için.
Senin donanımınıda biliyodur o zaman aldığın yer.Yoksa tamamen yanlı$ bilgilendirilmi$sin. -
ben gts 250 için 550W psu aldım senin ekran kartı daha üst bi model 300 w yeteceğini sanmam
-